спорт

Начало | спорт | Най-щурото семейно забавление ви очаква на „Детска Игриада“

Най-щурото семейно забавление ви очаква на „Детска Игриада“

Аз детето | 2017-06-04

Най-щурото семейно забавление ви очаква на „Детска Игриада“

Представете си следното: баща ви държи топка и тича колкото се може по-бързо, за да стигне до финала, а пък майка ви с радост подскача на един крак, за да може вие да спечелите интересна награда. Мислите си, че това е невъзможно ли? Напротив, ако дойдете заедно със семейството на нашата „Детска Игриада“ тези гледки ще са често срещани и много забавни. Това е така, защото освен всички интересни спортове като лека атлетика, велокрос, тенис на маса и много други, сме ви подготвили и най-щурите и забавни щафетни игри. В тях ще можете да участвате не само вие, но и цялото ви семейство. Благодарение на нашите партньори от GreenLife ще можете да играете и видите родителите си да правят най-щурите неща и ще разберете, че те не са толкова строги и скучни за колкото ги мислите понякога!

Щафетните игри не са просто спорт, те са много повече от това! Те съчетават най-доброто от всичко: от спорта и от забавлението. Повярвайте, с тях пада голяма веселба, особено с голям отбор. Те раздвижват цялото тяло, тренират всички мускули и ни учат на взаимопомощ и работа в екип и това в комбинация с много добро настроение. Ето ти истинска рецепта за здраве! Подходящи са за цялото семейство, за цялата рода: братя, сестри, баби, дядовци, чичовци, братовчеди... Всеки може да се включи в някоя и друга щафетна игра а какво по-хубаво може да има от това да играете заедно със семейството си. Освен това щафетните игри могат да бъдат играни навсякъде и по всяко време. Подходящи са за всичко: за парти за рожден ден, за лагер и дори за една обикновена разходка в парка, както и за всеки сезон и не изискват почти никаква подготовка, както материална, така и физическа.

Звучи твърде хубаво, за да е истина, нали? Но ние ще ви го докажем, само се регистрирайте и елате на нашата „Детска Игриада“ и ще видите какви весели семейни щафетни игри сме подготвили за вас, но за да не ви държим в напрежение, а и за да се подготвите подобаващо за тях, ето и няколко идеи за някои от нашите най-любими щафетни игри:

Бързо щафетно бягане с дрехи

Вземете няколко леки неща – като тениски например или други дрехи. Сложете ги на определено разстояние, като трябва да има еднакво количество за всеки отбор. След това се разделете на отбори. Първите играчи от двата отбора тръгват към дрехите, всеки във свои „коридор“. Взимат една дреха и се връщат обратно като я дават на следващия. Той държи дрехата и взима още една и дава и двете на следващия, след това третият държи и двете дрехи и взима трета... Така се прави докато някои отбор не вземе всички дрехи, който пръв успее е победител.

Пукане на балони и щафета или щафетата на Спондж Боб

За този вариант ще ви трябват балони – толкова, колкото са всички играчи. Всеки трябва да има балон. След това пак се разделете на два отбора. При старт първите играчи от отборите тръгват, стигат до предварително определена точка и като стигнат до нея трябва да спукат балоните си като седнат върху тях и след това се връщат и предават щафетата. Това прави всеки участник, победител е отборът на който всички участници са спукали балоните си.

Искате ли още? Тогава заповядайте на „Детска Игриада“ – хубавите награди и доброто настроение са гарантирани!

„Детска Игриада“ тази година се организира в партньорство с Mtel, Allterco, Green life, Selecta, ФЛОРИНА, „Меблик“.

 

 

Снимки: Az-deteto.bgКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град