спорт

Начало | спорт | На състезание в Сливен!

На състезание в Сливен!

Анна Аргелашка, 11 г., Поликраище | 2009-05-31

На състезание в Сливен!

Хей деца, чуйте ме сега, имам новини за пет чудесни изминали дни. Аз се казвам Анна Аргелашка и тренирам баскетбол. Ще ви разкажа за едно от нашите състезания.
На 13 май тръгнахме на състезание в Сливен, до 18 май. Това състезание беше републиканско. в него можеха да участват всички отбори, станали първи на зоналните състезания. На него се борехме за медали.
На 13 май пристигнахме в Сливен, а на 14 бе първият мач. Играхме със Стара Загора. Ние ги победихме с 50:29. Бяхме много щастливи.
На следващия ден (15 май) играхме с други отбори. Първият със Силистра, а вторият с Вълчи Дол. И двата отбора не са слаби. Когато играхме със Силистра беше много напрегнат мач и изморителен, но ги победихме с 50:40.
Във вторият мач с Вълчи дол отново станахме победители . Имахме и мач със Сливен, който не ни затрудни. Само една победа над Пловдив ни трябваше, за да играем за първо и второ място. Когато започна мачът с Пловдив, бяхме много амбицирани тъй като имахме голяма публика, която да ни подкрепя в този много важен за нас момент. Резултатът беше 36:26 за нас. Радостта ни беше голяма!

За първо място трябваше да играем отново със Силистра. Но в спора за титлата не издържахме на психическото напрежение и отстъпихме купата на Силистра. На финалния турнир ние буквално пометохме по пътя ни представителите на Силистра, Стара Загора, Вълчи дол, Сливен и Пловдив. Но и второто място не е лошо за нашето малко село Поликраище. На второто място получихме и екипи и разбира се, сребърните медали.
Това сме ние – БК “Росица”, село Поликраище. Голямо благодаря дължим на нашия треньор Живко Коларов!

Любимият спорт на децата
Баскетбол
Разказ за състезанията на отбора по баскетбол, в който тренирамКоментари
5 коментара

Симна Хараланова, 9 г.,

Публикувано на 30.07.2009

БРАВО!!!

Александър Койнарски, 12 г.,

Публикувано на 04.08.2009

И аз тренираб баскетбол но аз съм от кнежа. Ние играх ме на един друг турнир със Силистра и ги бихме но само с 1 точка разлика.Бяха достоен съперник.Инече браво на вас все така продължавайте.

Анна , ,

Публикувано на 07.09.2009

Благодаря ви!

Деница , 9 г.,

Публикувано на 25.12.2009

всички сме яки и дано само поликрайще да побеждава.

Анна Аргелашка, 12 г.,

Публикувано на 07.01.2010

О,Дени и ти ли си тука.Мерси!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град