спорт

Начало | спорт | Разказ за състезанията на отбора по баскетбол, в който тренирам

Разказ за състезанията на отбора по баскетбол, в който тренирам

Анна Аргелашка, 11 г., Поликраище | 2009-04-07

Аз се казвам Анна Аргелашка и тренирам баскетбол. Нашият отбор е силен отбор и почти винаги се класираме на предни позиции, но разбира се не винаги успяваме да победим, защото колкото по-нагоре отиваме, с толкова по-силни отбори играем.
На 7.3.2009 отидохме във Велико Търново на Областно състезание с надеждата да победим. Там играхме с отборите на Монтана и Севлиево – силни противници. Първата ни среща беше с Монтана. Отначало те ни водиха с много точки, н о вече към края на състезанието ние се стегнахме и успяхме значително да ги поведем. А и най-после ги победихме. Всички бяхме много щастливи и се поздравявахме за победата. Нашият треньор също много се радваше, че успяхме. Но това не беше краят, а трябваше да играем среща и със Севлиево.
Много често имаме състезания с тях, но те винаги побеждават. Преди да започнем срещата, както обикновено първо загрявахме и правихме упражнения. Когато започнахме състезанието, беше много напрегнато, защото и за тях и за нас срещата е много важна, защото само първите се класират за зона. И този мач отново поведоха те в резултата, а ние изпуснахме много кошове, но някъде по средата на състезанието започнахме да изменяме резултата в наша полза.
Към края на мача почти постоянно вкарвахме и така поведохме в резултата. И ние, и те до последно се борихме за победа, но звънна сигналът за край, и ние победихме. Толкова пъти бяхме играли с този отбор, и най-после спечелихме мача. Радостта беше голяма, прегръщахме се, вълнувахме се много, защото се класираме за зона, което е много важно! Всички играхме добре и вкарвахме кошове. Нашият треньор бе много радостен от победата. Сега се класираме за зона и се надяваме и там да победим.
Състезанието ще бъде скоро през април. Стискайте ни палци!

Баскетбол



Коментари
6 коментара

Iverson Димитров, 10 г.,

Публикувано на 14.04.2009

аз също тренирам баскет даже ся тръгвам на трен. но аз съм в доростол

Анна Аргелашка, 11 г.,

Публикувано на 15.04.2009

Е,браво на тебе ама аз сега вчера се контузих на състезанието.

Анна Аргелашка, 11 г.,

Публикувано на 05.05.2009

Вече съм добре и онтово се завърнах на терена.

Анна , ,

Публикувано на 05.05.2009

Извинявам се накрая съм написала,че състезанието ще е епрез април,объркала съм се ще е през май

Симона Венцеславова, 9 г.,

Публикувано на 19.05.2009

Незнам какво да кажа всички смешки бяха много смешни расмяха моето семейство тати мама и брат ми Иван.Това беше моят кментар за смешките,аз съм Мони,а прякора ми е бон бон.И до нови срещи.

Анна , ,

Публикувано на 22.05.2009

Хей здравей Мони за кои смешки говориш не мога да схвана.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град