интересно

Начало | интересно | Моето лятно приключение

Моето лятно приключение

Гергана Ангелова | 2015-08-31

Здравейте, няма да ви разказвам началото на лятото, а точно обратното, ще ви разкажа края на лятото.

Бяхме на море в Златни пясъци за шест дни. Много ми хареса. Най-вълнуващата част беше, когато преживях земетресение. Един ден в морето се появиха вълни и знамето беше жълто. През останалите дни, за щастие, то беше спокойно. За спомен си купих гривна от Златни пясъци, на която пише Гери. През последния ден с кака се возихме на едно много високо Виенско колело, а след това отидохме да се нахраним в едно немско бар-рестурант на име „Бирения крал“, където се веселихме и пяхме песни на моя любим език - немския. За пръв път бях на бар. Беше супер и много шумно. Много се радвам, че се научих да плувам и да се гмуркам.

Към средата на август започнахме ремонт вкъщи, а междувременно разбрах, че една моя мечта се е сбъднала - групата ми по немски театър към СОУЕЕ е одобрена за фестивал в Черна гора. Това чувство просто не може да се опише. С други думи много се зарадвах, защото такава възможност е много рядка.

Когато ремонта „беше в разгара си“ трябваше да се премести в баба. Престоят ми там започна така: първият ден си мина съвсем обикновено, е, стояхме до тъмно навън, но това е нормално. Вторият ден протече по същия начин, но на третия вече не беше така... Скарах се с две момичета и аз и моята приятелка Бори хвърляхме балони по къщата на едно от момичетата. На следващия ден се научих да чистя гургулици и пъдпъдъци от перата. Беше забавно. Всеки ден се катеря - по камиони, тухлени стени,а и също така се научих и да скачам от парапети. Един ден вместо да сляза по стълбите до река Дунав, слязох по тревния наклон до линията. Най-много се радвам, че се научих да карам скейтборд. Въпреки че имам „ритуал да падам“ това не ми пречи да се забавлявам всеки ден.

Така неусетно дойде септември месец и започнах да се готвя за училище. Надявам се всички да са си изкарали такова невероятно лято като моето!

Участва в конкурса „Моето невероятно лятно приключение“



Коментари
1 коментар

Niq iwanowa, 14 г.,

Публикувано на 13.09.2015

Най -хубавия разказ от всички други. Този разказ е за първо място

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град