интересно

Начало | интересно | Красиви и оригинални начини за завързване на връзки

Красиви и оригинални начини за завързване на връзки

Аз детето | 2015-02-18

На всеки човек, независимо дали е дете или възрастен, понякога му се иска да направи нещо ново за себе си. Сега ще ви представим една интересна и оригинална идея, с която може да впечатлите приятелите си, а и ще ви занимава поне за час. Но първо, носите ли обувки с връзки, маратонки, кецове? Чудесно, ако обичате да разнообразявате живота си и този на обувките ви, тази идея е точно за вас. Преди няколко дни нашият екип се заговори затова и разбрахме, че всеки има свои интересен начин за завързване на връзките и ето сега ви представяме тези начини. Надяваме се поне един от тях да ви хареса.

1. Европейски – по името на този стил или начин,  е ясно, че често се използва в Европа. Той е здрав и доста удобен.2. Право завързване – чист и лек външен вид, но е подходящ само за обувки с четен брой дупки.3. Храст – това завързване е предназначено за различни видове туризъм в гората, защото отлично стяга обувките и предотвратява закачането им за различни клони и корени на дървета. Едва ли това завързване е много модно, но пък е много полезно.4. Стълбищe– този начин е много сложен, но изглежда и много оригинално. Най-много отива на високи обувки и ботуши.


5. Обратна фльонга – красив способ за завързване на обувки, става красиво, ако използвате освен връзките и панделка. Определено ще впечатлите всички.6. Шахмат – този вид завързване е много популярен и за него определено трябват два цвята връзки.7. Решетъчен – много прилича на шахмата, но тук "полето" става по-голямо и нужна само една връзка.8. Звезда – просто, но оригинално. Не е чак толкова удобно или сигурно, но е красиво.


9. Пила – друг прост и лесен начин за завързване. Донякъде напомня на европейския. Но внимавайте с него, той може да доведе до деформация на маратонките ви.10. Отвътре навън – красив, бърз и лесен начин за завързване. Добре стяга обувката, но после е по-трудно да се развърже.
 Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град