игри в дома

Начало | игри в дома | Кой съм аз?

Кой съм аз?

Аз детето | 2015-09-28

Кой съм аз?

Когато времето навън е дъждовно или студено, или и двете, а на вас не ви се стои пред компютъра или телевизора, тогава можете да опитате тази игра. Поканете приятели вкъщи или пък я играйте със семейството си. Тя може да се играе както с трима, така и с повече хора.

За играта са необходими лист хартия или малки цветни залепващи се листчета, химикалка, тиксо. Преди да започнете, изберете един водещ, който избира тема за играта и трябва да я каже на всички участници. Тя може да бъде животни, филмови герои, герои от книги, растения или каквото още се сетите. След това водещият написва по една бележка за всеки от участниците, като на тази бележка трябва да пише едно име на растение или животно, или филмов герои, или име по друга тема, която сте си избрали и я залепя на гърба на участника. Важно е всеки от участниците да има по една бележка. След това същинската част на играта може да започне.

Чрез задаване на до 10 въпроса всеки участник трябва да познае какво е написано на бележката на гърба му. Като след като всички се изредят, този, който не е успял, на свой ред става водещ. Ако има повече от един, който не е познал, то другите участници трябва да определят кой от непозналите да стане водещ.

Вижте още:
Познай цветовете
Познай кой съм аз



Коментари
3 коментара

steliqna ivanova, 9 г.,

Публикувано на 10.12.2015

nooo typoooooooooooooo

petyo marinov, 14 г.,

Публикувано на 16.12.2015

kak si

Ивана Станиславова, тайна г.,

Публикувано на 06.05.2016

Много интересно!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град