зоокът

Начало | зоокът | Котаракът, който доказа, че е като течност

Котаракът, който доказа, че е като течност

Аз детето | 2018-08-20

Котаракът, който доказа, че е като течност

Ако се побирам значи си е за мен!“ – убедени сме, че ако котките можеха да говорят, това щеше да е тяхното мото. Все пак колко пъти сте гледали снимки и клипчета на малки котета и големи котараци, които се опитват да се вмъкнат в кутии, легени и каквото още намерят. Ако случайно успеят да го направят смятат, че това вече е тяхна собственост и дори стопаните им да са го приготвили за нещо друго е ясно, че повече няма да си го получат. Ако пък не им се получи често се ядосват и го разкъсват или пък просто се опитват да се напъхат вътре, докато успеят. Котките могат да са много забавни особено във втория случай.

Тогава от тях можеш да видиш всякакви извивки и сгъвания на тялото на които би завидял всеки опитен акробат. Никой обаче не може да направи това, което е направил един котарак на име Мару от Япония. Той не просто може да се огъва, той притежава качествата на водата. Той може да заеме формата на всякакъв обект и да се пъхне в него от голям кашон до малък аквариум. При това най-чудното в случая е, че не е дресиран да го прави, никой не го кара. Напротив – стопанката му много пъти му е забранявала от страх да не се нарани. Котаракът обаче продължава да се напъхва във всякакви предмети при всеки удобен момент, просто защото му харесва. Всъщност Мару не за първи път попада в интернет. В мрежата той е известен с прякора си „котаракът пристрастен към кутиите“. Мару е роден през 2007 година и е представител на породата шотландска клепоуха котка.

Още от съвсем малък котакът обичал да се крие в кутии, кашони, кофи за пране и всякакви тесни пространства. Наскоро обаче е открил и манията си към аквариуми. Вижте за какво точно говорим и се насладете на този странен и сладък котак!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град