любими герои

Начало | любими герои | "Късмет, Чарли" е № 1 за феновете на Az-deteto.bg

"Късмет, Чарли" е № 1 за феновете на Az-deteto.bg

Аз детето | 2014-03-14

"Късмет, Чарли" е № 1 за феновете на Az-deteto.bg

Не анализираме много често анкетите в сайта. Забелязали сте нашата анкета нали? Онази по-надолу на първата страница – намира се точно срещу фото-загадката и под "Наука за деца". Да, сигурни сме, че сте я забелязали. Та както казахме, не анализираме често анкетите, но този път ще го направим, защото тази анкета беше епична. Такава е, защото един вид беше битка между двата най-известни световни детски канали в момента "Дисни" и "Никелодеон". Въпросът ни към вас беше "Кое от следните филмчета харесвате най-много?" и след това бяхме изредили няколко филмчета, някой от които са на единия канал, а други – на другия.

Анкетата беше с нас около месец и половина, като през това време ни беше много интересно кой ще победи и вече разбрахме – "Късмет, Чарли" на "Дисни" е вашето филмче. Да си признаем и ние много харесваме това филмче. за тези, които не знаят, макар че се съмняваме да има такива. Чарли е едно малко, е вече леко пораснало момиченце, чието истинско име е Шарлът. Тя е част от голямото и лудо семейство Дънканови. Чарли има по-голяма сестра Теди, която е умна и грижовна. Макар често да се забърква в разни весели ситуации, тя е много добра. Толкова е добра, че брат ѝ Пи Джей я нарича "принцесата в къщата" на Дънкан. Най-интересното, което прави Теди обаче не е това. Случките във всеки епизод се заснемат от голямата сестра на Чарли, която ѝ приготвя видеодневник. Чрез този дневник, Теди се надява малката ѝ сестричка да научи полезни съвети за живота и да ги използва, след като и двете пораснат и Теди се изнесе от вкъщи. Присъща за края на всяко видео е репликата на Теди - "Късмет, Чарли", която е емблематична и дава заглавието на сериала. Разбира се, Теди не е най-интересната в сериала, заслужено място да получили и Пи Джей и Гейб Дънкан. Той е доста мързелив, буен и си пада егоист. Не харесва много сестра си Чарли. Обича да играе видеоигри и да кара скейтборд и колело. Също така прави и доста номера, макар и понякога не особено хубави, те са забавни, особено ако не ги прави на теб. В последните 2 сезона Дънкан става още по-голямо семейство, а Чарли вече не е най-малкото дете, защото се ражда още едно момче – Тоби. С Тоби в къщата нещата стават още по-объркани и забавни, но няма да ви ги разказваме, вие сигурно вече сте ги гледали, а и трябва да обърнем малко внимание и на другите филми в анкетата.

На второ място се нареди "Кръстници вълшебници". Трябва чистосърдечно да си признаем, че почти нищо не знаем за този филм и не сме го гледали, но днес ще се поправим, все пак е на второ място. Доколкото знаем, в "Кръстници вълшебници" главният герой се казва Тими Търнър, той е на 10 години и има две вълшебни рибки – Космо и Уанда. Неговият живот е непрекъснато нещастен, поради факта, че родителите му никога не са си в къщи и той е обладан от злото на тинейджърката Вики. Но всичко се променя, когато получава двете рибки, които всъщност за вълшебници. Тими научава, че вълшебниците могат да му предоставят всяко желание, което той иска, но в рамките на определени граници. Въпреки това, незрелия характер на Тими понякога причинява неволно резултат от бедствия и той и неговите кръстници-вълшебници трябва да намерят начин да го поправят. Така ли е, или бъркаме нещо? Ако е така определено трябва да го гледаме по-често вълшебство и риби смесени в едно е любопитна комбинация. Сега да продължим нататък.

На трето място сте наредили "Остин и Али". Лично на нас този филм ни е от любимите. В него се разказва, както се досещате, за момиче и момче. Те двамата работят в музикален магазин в мола и разбира се са много добри в музиката – Али пише песни, а Остин пее прекрасно. Като всеки творец и двамата са леко странни, но много, много забавни. В това да ни развеселяват им помагат и двамата им най-добри приятели – Триш и Дез. Триш също работи в мола, но за разлика от тях не се задържа дълго на една и съща работа, а Дез... ами той си е Дез. Няма как да се обясни, трябва да се види.
За голяма наша изненада малката симпатична жълта гъбка Спонджбоб е на четвърто място. За нея няма да ви разказваме нищо, няма човек, който да не го познава. Но всъщност трябва да добавим, че до тук "Дисни" триумфира- Неговите филмчета са заели и трите първи места. Отдаваме това на факта, че все пак и трите изброени до тук са нови, или поне имат нови сезони, докато Спонджбоб отдавна вече не се появява с нещо ново и може би затова е на четвърто място.

След него, плътно, се нарежда друг сериал на "Дисни" – "Раздвижи се". Той има нови сезони, но като чели те вече не са толкова интересни. А и знаете ли, не искаме да разочароваме феновете на "Раздвижи се", но трябва да кажем, че има слухове според, които последният сезон на сериала ще бъде прекъснат и няма да има повече. Но дори и така да е, ние никога няма да спрем да се кефим на Сиси и Роки, двете забавни танцьорки.

На шесто място се класирали един филм наречен "Айкарли". Надяваме се ще ни простите, че и него не сме гледали. Знаем само, че в него се разказва за момиче на име Карли, което живее с по-големия си брат. А също така и че със своите приятели Сам и Фреди създава интерет-шоу наречено "Айкарли". Противно на очакванията то става много популярно... и... това е. Дали вие бихте могли да ни разкажете нещо повече, очакваме ви в кометарите.
След това сме оставили един отговор "нито един от изброените". Нормално е да има и такъв, защото сериалите и филмите са много. Ше помолим всеки, които е гласувал за тази опция, всеки, които иска естествено, да ни напише, кой е любимия му сериал и за ни разкаже нещо за него в коментарите.



Последните места са заети от "Дора Изследователката", "Финиъс и Фърб", "Марвин, Марвин" и "Животът ми с момчетата". За Дора си го обясняваме по следния начин – тя е анимация и е за по-малки деца, които може би още не могат да гласуват тук. Но за Финиъс и Фърб не можем. Макар че хората от екипа ни вече не сме съвсем деца, много харесваме двамата братя-изобретатели, те винаги изборетяват някоя интересна машина, а в комбинация със вечно дебнещата ги сестра Кендис и неудачникът д-р Дуфеншмърц всичко е интересно. Защо вие не ги харесвате не знаем.
Колкото до последните два филма "Марвин, Марвин" и "Животът ми с момчетата" – те са все още нови за нашата страна и това е. Но повярвайте ни доста за забавни, хвърлете им по едно око. Това ни напомня и нещо друго, скоро ще трябва да ги добавим в рубликата ни "Любими герои", така ще ги опознаете по-добре и ще ги харесате.

След всичко казано до тук искаме да ви попитаме какви са вашите коментари за анкетата и резултатите от нея, както и каква искате да е следващата анкета, очаква ме ви в коментарите!  
 



Коментари
46 коментара

Димана , 13 г.,

Публикувано на 14.03.2014

браво и аз ги харесвам(за Финиъс и Фърб става въпрос) но защо не добавихте и Гравити Фолс? (те също са ми любими) а кой е любимия ви герой?

румяна михйлова, 10 -1 г.,

Публикувано на 17.03.2014

Дисни чанъл е един канал които много харесвам и ще го гледам кокато стана жена там има децки които много харесвам особено русалките от мако

Силвана Маджирова, 10 г.,

Публикувано на 18.03.2014

Моето любимо детско е Касмед Чарли заштото тои ме кара да се смеч и да викам от радист.

ЕХО , ,

Публикувано на 18.03.2014

кой Ви е любимия герой от

Яна Костадинова, 10 г.,

Публикувано на 20.03.2014

Аз много харесвам филмчето Остин и Али!!Много е забавно и смешно!! :D

Сиси Михайлова, 10 г.,

Публикувано на 20.03.2014

Аз харесвам Марвин Марвин и животът ми сред момчета (който са от никелолдеон)

елеонара янкова, 10::: г.,

Публикувано на 21.03.2014

лумимите ми децко е касмет 4арли и други

angelina gogova, 11 г.,

Публикувано на 21.03.2014

az obi5am da gledam disni canals nai mnogo me drazni kolite seedno vsi4ki filmi i vsi4ki seriqli mi harsvam

гери крушарска, 10 г.,

Публикувано на 25.03.2014

Аз и сестра ми Боряна много обичаме касмет Чарли

не казвам , ,

Публикувано на 25.03.2014

на мен любимото филмче е късмет чарли

Вени Гусийска, 9 г.,

Публикувано на 31.03.2014

Аз много харесвам "Остин и Али", "Спондж боб", "Финиъс и Фърб" и "Късмет Чарли" :)

Мари-Мадлен Стойчева, 13 г.,

Публикувано на 02.04.2014

Аз много харесвам филмчето Късмет Чарли

ayse hasanova, 9 г.,

Публикувано на 05.04.2014

ostin i ali sa nay hubavite geroi v disni canil. Ali e prekrasna a Ostin e strahoten pevez

крисия ангелова, 6г г.,

Публикувано на 12.04.2014

Аз много харесвам филмчето росалките от мако

mihaela sara4eva, 8 г.,

Публикувано на 13.04.2014

tova e nai krasivoto semeistvo a 4arli i tobi sa mnogo sladki a 4arli kogato beshe golqma beshe krasavica

mihaela sara4eva, 8 г.,

Публикувано на 17.04.2014

az mnogo haresvam mnogo kasmet 4arli 4arli tobi tedi geip pidjei bop sa mnogo sladki

Кали Христова, 9 г.,

Публикувано на 19.04.2014

МОЛЯ ВИ направете една такава страница и за Джъстин Бийбър аз съм му една голяма фенка

vili , 11 г.,

Публикувано на 03.06.2014

na men mnogo mi haresva filma kasmet 4arli ....nai mnogo mi haresva tedi....zabavno momi4e...obi4a 6egite....otli4ni4ka .....ispasva zakonite....nai mnogo mi haresva seriqta kadeto tedi iska da stane lo6o momi4e....za6toto brat i geib i e izmislil prqkor tazi seriq mi haresva za6toto tq se zabavlava s svoqta nai dobra priqtelka i zatova momi4eta mom4eta ispolzvaite vinagi da ste s priqtelite za6toto priqtel v nujda se poznava

Aneliq Zaharieva, 11 г.,

Публикувано на 05.06.2014

Na men mnogo mi haresva detskiqt film ksmet charli az mnogo haresvam vsichki geroi no lwbimiqt mi e CHARLI mnogo e sladka no hich je e sramejliva...

Теди Иванова, 12 г.,

Публикувано на 20.06.2014

Чарли супер сиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии. Няма по сладичка от теб .

dari , 12 г.,

Публикувано на 29.06.2014

само остин и алиии с участието на рос линч и лора марано

Десислава Спасова, 12 г.,

Публикувано на 14.07.2014

Чарли ти си най-сладката♥♥♡

Тайна Незнаева, 11 г.,

Публикувано на 23.07.2014

аз харесвам само Остин и Али,Тайните на Гравити Фолси още!

stoi4o garabedqnovi, 8 г.,

Публикувано на 11.08.2014

na men mi xaresva ostin i ali ,

stela ivanova, 9 г.,

Публикувано на 15.09.2014

na men nai mnogo mi xaresva ostin i ali

katq xristova, 8 г.,

Публикувано на 15.09.2014

az obi4am tainite na grabiti fols

minka atanasova, 12 г.,

Публикувано на 16.09.2014

Az mnogo haresvam ostin i ali i Rusalkite ot mako

tanq hubenova, 9 г.,

Публикувано на 05.10.2014

az obi4am ostin i ali

mariq albud, 9 г.,

Публикувано на 11.10.2014

VSI4KI SA SUPER!!!!!

ne kazvam , 15 г.,

Публикувано на 30.10.2014

az obi4am ostin i ali za6toto e sme6en osobeno des

Габриел Желев, 8 г.,

Публикувано на 31.10.2014

Не знаете за айкарли е аз знам. В него се разказва за едно момиче Карли Шейн ття живе с по големия си брат Спенсър. и с прителите си Сам Пукет и Фреди правят шоу Айкарли.

rumqna mihailova, 12 г.,

Публикувано на 10.11.2014

mnogo haresvam tezi fwlmi i gi gleda

snejkana stoqnva, 11 г.,

Публикувано на 03.12.2014

az mnogo obi4am kasmet 4arli za6toto e interesno lubimiqt mi geroi e tedi i 4arli

виктория ангелова, 9 г.,

Публикувано на 23.02.2015

на мен всички филми на дисни ченъл много ми харесват особено късмет чарли много го харесвам

rumqna mihailova, 10 г.,

Публикувано на 10.03.2015

tova decko be6e mi mnogo interesno kak tdi slima6e nai strahotnite momenti ot jivota si i gi pose6tava6e na 4arli no go sprqha

женета жекова:-) , 9 г.,

Публикувано на 26.10.2015

Късмет, Чарли е по смешен и забавен от Кръстници вълшебници.

Кристина Димитрова, 9 г.,

Публикувано на 29.11.2015

Аз мисля че Късмет Чарли е най забавния филм по дисни ченъл

Мария Игнатова, 12 г.,

Публикувано на 18.12.2015

Ама защо вече не дават Късмет Чарли!!!!

moni ivanova , 11 г.,

Публикувано на 11.03.2016

as haresvam kasmet 4arli roslkite ot mako klonigi v mazeto bratq po karate ostin i ali keisi pod prikritie big taim ra6 ai karli viktori4no marvin marvin bela i boldozite sam i ket

фен , ,

Публикувано на 11.06.2016

супер е това филмче

Вяра , 13 г.,

Публикувано на 18.06.2016

Кейси под прикритие и Късмет Чарли

фен , ,

Публикувано на 19.06.2016

много ми харесва Фен сьм на филмчето страхотно вьлнуващо яко забавно си е филмчето аз сьм фен на Филмчето Страхотно е

фен , ,

Публикувано на 09.09.2016

Кьсмет Чарли е вьрхьт много ми харесва Сьщо от Дисни ми са любимите Куче с блок Групата на Алекс Хана Монтана Н20 Русарките от мако По средата

Ивана , ,

Публикувано на 19.12.2016

Искам да кажа че Остин И Али е страхотно филмче Всички са красиви яки смели По Дисни дават Рекрама Остин Али Триш и Приятелят им се правят на дядо Коледа И Момичето прегрьща приятелят им Много трогващо беше Щях да се разплача Весели празници

ивана , ,

Публикувано на 24.12.2016

желая на всички Весели празници Изпълнени с Здраве веселие страхотни емоции и всичко добро Бъдете живи и здрави Бог да ви пази Весели празници Хо хо хо

... Митева, 9 г.,

Публикувано на 16.07.2021

пожелавам на Чарли като порасне да види записите от нейното детство"Късмет Чарли"!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град