важните неща

Начало | важните неща | Какво да подаря на мама за Коледа

Какво да подаря на мама за Коледа

Аз детето | 2012-12-20

Какво да подаря на мама за Коледа

Всеки иска да получава, но и да подарява подаръци на Коледа. А как можем да не подарим нещо на най-скъпия ни човек – мама!
Можете да купите на мама бижута, козметика или цвете, но за мама винаги подаръкът трябва да е специален.  А най-специалният подарък е този, който е изработен от теб самия!
Но независимо какъв подарък направите на мама за Коледа, за нея това ще остане много скъп спомен.

Какво може да се подари на мама за Коледа?
Най-малкото – картичка, нарисувана или апликирана от теб. С Дядо Коледа, снежен човек, елхичка или друг Коледен мотив. Вземи идеи от тук или направи:
Релефна зимна картичка
Коледна картичка елхичка
Как да си направим коледни картички от различни материали


А ето и още малко идеи за ръчно изработен подарък за мама:
Новогодишни разделители
Коледни ангелчета
Пръстен, направен от теб
Оригинален букет
Гердан от макарони
Кутия за бижута
Гривничка със сърца
Цвете от хартия
Портмоне за подарък
Интересен и модерен гердан
Оригинални обеци
Цветя за мама
Билки в шарени бурканчета
Кутийки за бижута
Лесна гривничка
Ефектен подарък за мама
Какво да подаря на мама за Коледа: ароматни соли за вана

А може и да сготвите нещо специално и вкусно за мама, което да й поднесете в коледната вечер. Разгледайте нашите рецепти от рубриката малък готвач и може да си харесате нещо.

Но сме убедени, че каквото и да подарите на мама тя ще го хареса. :-)

Весела Коледа!

Снимка: Gilmanshin/pixabay.com



Коментари
13 коментара

Моника Вескова, 11 г.,

Публикувано на 24.12.2012

Здравейте, дали сте много идеи за подарък за мама,но никой от тях не ми хареса много са малки ако може ще дадете ли нещо голямо,а ако може и за тати.Благодаря предварително!

Ралица , ,

Публикувано на 01.01.2013

Коледа мина, но мога да ти дам все пак идея. Аз направих грамота за мама можеш към това да купиш едни цветя, ако имаш пари. Ако и това не ти харесва можеш да вземеш някоя идея от крокотак. А за баща ти можеш да изработиш нещо от глина. Една приятелка ми даде тази идея. То беше подарило вазичка. Дано с нещо да ти помогнах.

Дими , ,

Публикувано на 01.01.2013

Не мислиш ли малко късно за подарък.

raq aleksandrova, 10 г.,

Публикувано на 24.03.2013

na koleda mama ima rowden den

Светлозара Маринова, 8 г.,

Публикувано на 19.12.2014

Вижте аз съм Свтлозара на 8 години от Русе,аз питам за 2014 година. Може да купим ботуши,колие,парфюм,нов комплект за чай,а ако искате собственоръчнода да го направите направете картичка висока колкото вас букет бели и червени рози ,снимайте я скришно и занесете снимката във фотото и ѝ направете чаша с нейна снимка.Според мен не може нищо да и подарим за да и покажем обичта си

Анелия Атанасова, 11 г.,

Публикувано на 21.12.2014

Моята идея е след като отворим подаръците под елхата да отидем да закусваме и там да са моите подаръци върху масата разбира се опаковани и с етикетче ;-)

Димитрина Димитрова, 10 г.,

Публикувано на 28.12.2014

аз също незнам какво да подаря за майка си можете ли да ми помогнете

Валерия Йосифова, 9 г.,

Публикувано на 05.12.2015

За мама може да подарите някакъв пръстен или по хубаво попитайте я тайно за да не заподозре и така тя може и да ви каже .Но за тати аз лично предлагам да отидите в някой сайт да потърсите нещо.☺

Миглена Георгиева , 11 г.,

Публикувано на 24.12.2015

Здравейте, аз съм почти готова, но ми трябва някаква идея със следните материали:лепило, тиксо, ластичета за плетене, принтирани кутийки с малки размери

Цветана Харизанова, 9 г.,

Публикувано на 11.12.2016

Здравейте аз съм италианка знам малко и български моля помогнете ми...... Не знам какво да подаря на мама.Тя има всичко и телефон и бижута и козметика имаме и 2 коли! Нямам идеи...Един път и подарих италианско бижу с шипове мама каза че и харесва а след 1 ден съзрях гердана в коша за боклук.

Цветана Харизанова, 9 г.,

Публикувано на 11.12.2016

Напиши коментар*Ехооооо.Аз съм италианката. Почаках 4 часа но никой не ми отговори в предишния коментар.Искам да кажа че много харесвам обувки мама също.Подарихи минаата година за Коледа Ботуши с ципове отстрани на платформа мама ги носеше с радост но не ми идва идея за хубави здрави обувки.ПОМоЩ

Клара Малджанска, 30 г.,

Публикувано на 11.12.2016

Здравейте! ето няколко идеи за подарък на мама 1. Хубаво скъпо червило. 2. Колие от истински перли. 3. Козметика КАТО ПУДРА ИЛИ СПИРАЛА 4. Нов сошуар от хубава фирма. 5. Крем за ръце например на yves rocher. 6. Ароматизирани соли за ванна. 7. нова чанта задължително кожена 8.Коледна чаша за кафе или чай. 9. Златен Пръстен може отгоре да има диамант. 10. Парфюм Одобрявам парфюма на Ариана Гранде. Това беше всичко надявам се че випомогнах снещо ако не можете да потърсите в други сайтове където ще дадат по-добри подаръци за вашите майки.

Гроздобрана Димитрова, 19 г.,

Публикувано на 11.12.2016

Здравейте много от вас питат какво да подарят на майка си за Коледа.Аз мисля че тези сайтове са безсмислени защото подаръкът е ваш и вие сами трябва да се сетите. вие най-добре знаете майка си и от какво се нуждае без никой да ви подсказва.Ако не можете да се сетите значи нямате фантазия но не трябва да исползвате фантазията на другите чрез този сайт.Моята майка ще се зарадва на всичко само ако е от мен тоест аз съм го подбрала или съм го направила ръчно!!! Недейте да се въртите 100 часа пред компютъра за да измислите подарък за майка си а се възползвайте от собствената си фантазия най-добре ще се получи подаръкът когато тисе сетиш а не някой друг.Разбирам че тези сайтове са за да помогнат на хората но е по добре да направиш или купиш подарък който да си го подбрал сам специално за любимата ти майчица.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град