любопитно

Начало | любопитно | Излиза книжка за тялото

Излиза книжка за тялото

Аз детето | 2009-12-12

Моята книжка за тялото” е предназначена за деца над 3 годишна възраст, които тепърва се впускат в приключението да изследват своето тяло. С книжката на издателство “Унискорп” децата ще научат как функционира човешкото тяло, кои са неговите органи, как се променя то с годините и всичко това, поднесено по един достъпен и лек начин, игрово и забавно. “Моята книжка за тялото” е книга с прозорчета и плъзгачи, от които изскачат любопитни и пъстри картинки.

Книжката поднася информация още за това какво се случва с храната в тялото, кои са здравословните храни за човека, любопитни познания по анатомия като как се движи човешкото тяло. Малките читатели ще разберат какво представлява скелетът, мускулите, какви са човешките сетива и кои са основните емоции. Освен познания за тялото, “Моята книжка за тялото” съветва децата как да се грижат за себе си и как да се отнасят с грижа към своето тяло, дава ценни съвети за добър и здравословен живот.

Моята книжка за тялото
Анна Пфайер
илюстрации: Ула Бартъл
поредица Лексикон
твърда корица, 16 стр.
Излиза на 14 Декември 2009
Корична цена: 15 лв.

Коментари
3 коментара

Никола , 7 г.,

Публикувано на 22.12.2009

интересно

Йоанна Ненова, 9 г.,

Публикувано на 30.12.2009

Аз имам книга за тялото която не е бебешка с пъстри картинки ами е много интересна .Разказва се за ораганизмите на деца мъже майки възрастни хора но и много други интересни неша.Например: Ако майката катострофира или стане някаква злуполука .а тя е бременна тя не само може да загуби бебето но и да я хване някаква болес например:Така или иначе тя ще е загубила бебето ,ще и е много мъчно и ще получи някаква болест. Ако почна да ви разказвам колко е интересно ще мога и да ви разкажа цялата ми книга но не мога. Благодаря ви че прочетохте много малък отказ който ви написах!Желая ви да сте здрави щастливи и да имате голям късмет!

Глория-Кристи Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 03.01.2010

да наистина има мн интересни неща!!!и във сайта

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град