любопитно

Начало | любопитно | Джорджо Армани създаде специална колекция за списание WITCH

Джорджо Армани създаде специална колекция за списание WITCH

Аз детето | 2009-11-04

Джорджо Армани създаде специална колекция за списание WITCH

“Да се чувстваш стилна преди всичко значи да усещаш дрехите си като втора кожа” – думите са на Джорджо Армани, италианеца, определен от списание Forbes за най-успелия моден дизайнер в света и носител на званието Почетен кавалер на Република Италия. С повече от 50 години опит в модните ателиета, за Армани едва ли има неразкрити тайни, когато става въпрос за създаване на облекла, и въпреки това Краля на модата се впусна в необичайно приключение, в което е замесена много красота, фантазия... и истинска магия. Джорджо Армани създаде специална колекция за вълшебниците WITCH! Нарисувани от ръката на легендата, WITCH моделите на Армани могат да бъдат открити единствено в едноименното списание. Първа част от колекцията “100% Армани“е публикувана в брой 83 на списание WITCH, продължението ще е през декември – в брой 84!
“Още щом получих поканата да създам тоалети за петте приятелки, вече знаех, че ми предстои любопитно и забавно преживяване – пише дизайнерът в списанието. – Ето ме пред вас – с нови попълнения в гардероба на вълшебните Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин. Вдъхновиха ме приключенията и цветните характери на вашите безстрашни любимки и вие – верните им фенове, които ги обичате и често виждате себе си в тях. Облякох Пазителките в стила на моя дизайн, но прибавих и щипка закачливо настроение, която е задължителна за всички вас – безгрижните млади хора.”
Едно безспорно магическо гостуване в списанието, за което магията е начин на живот.

Списание WITCH е издание, което разказва приключенията на пет приятелки с магически способности, избрани за новите Пазителки на Кандракар. Предназначено за момичета на възраст между 8 и 12 години, освен комиксовата история то предлага на своите читателки полезни съвети, забавни тестове и актуални информации. Всеки брой на списанието радва почитателките си и със специален подарък от света на Пазителките.



Коментари
7 коментара

Полина Петкова, 10 г.,

Публикувано на 09.11.2009

аз се радвам че джорджио армани ги е променил но се надявам че ще ги има и в стария им вид! С обич вечна фенка на най-яките момичета-W.I.T.C.H.!

Петя николова, 11 г.,

Публикувано на 09.11.2009

това е яко

Снежина Томова, 11 г.,

Публикувано на 10.11.2009

тези дрехи не са много хубави.харесвам ги в стария им вид давам оценка 3

anonimnaa , ,

Публикувано на 12.11.2009

Хей,Снежина!Това са дизайнерски дрехи не какви да са и ти не можеш да ги оценяваш!''Давам им оценка 3'' коя си ти

Ивелина , 9 г.,

Публикувано на 14.11.2009

а всъщност може да махнете думата тъпоо

Криси , ,

Публикувано на 21.11.2009

Това няма нищо общо с Джорджо Армани

... , 100 г.,

Публикувано на 18.12.2009

Хей ,Снежина Томова !Знаеш ли кой е Джорджо Армани ?!Неговите дрехи се купуват за хиляди а не за 10 лева от кварталния магазин!Той е за оценка 100!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град