любопитно

Начало | любопитно | Баз Светлинна година и Уди с нов приятел – Златорог

Баз Светлинна година и Уди с нов приятел – Златорог

Аз детето | 2010-02-19

Баз Светлинна година и Уди с нов приятел – Златорог

Отборът на Баз Светлинна година и Уди – незабравимите герои от „Играта на играчките”, се сдобива с още един нов член. През тази година техният обновен екип ще бъде представен в новото вълнуващо приключение на 3D – „Играта на играчките” 3. Премиерата на дългоочакваното продължение на „Играта на играчките” ще може да гледаме това лято. Дотогава от Pixar ще ни разкриват по малко от подробностите около новите герои.
След присъединяването на Кен, Грахчета-в-шушулка и Мечо Гуш през изминалата седмица, които az-deteto.bg ви представи подробно, днес Pixar ни показва лицето на Златорог – симпатичен, плюшен еднорог.

Златорог
Настройте се за забавление и позволете на Златорог да поведе детето ви на магическо приключение! Този симпатичен еднорог е съставен от кадифено-мека, снежно бяла козина с блестящи в златно и розово акценти. Той притежава митичен златен рог и забавна за разресване грива и опашка. Пластмасовите очи Златорог са едновременно очарователни и устойчиви на драскане. Анти-алергичен. За деца над 3 години.



Коментари
2 коментара

Светлана , 8 г.,

Публикувано на 02.03.2010

toy story 3 mmmmmmmmmmm!!!!!!!!! какво е това?????

Ралица Григорова, 10 г.,

Публикувано на 05.03.2010

играта на играчките е хубаво детско и аз съм го гледала До редакцията : ще направите ли някое тестче например на някое филмче колко го познаваме ?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град