интересно

Начало | интересно | История за една незабравима екскурзия

История за една незабравима екскурзия

Йоана Гълъбова | 2014-01-21

Миналата година ми се случиха много интересни неща, но едно от тях за мен е незабравимо . Това се случи в края на учебната година. С класа ми отидохме на зелено училище. Самото начало беше много необичайно, защото точно на тръгване в автобуса се сетих, че съм си забравила джобните. За щастие дядо ми ги донесе и тогава започна истинското приключение.

Пристигнахме. Както винаги първо се скарах с две от най-добрите ми приятелки, но бързо се сдобрихме. Настаниха ни в една от най-хубавите стаи и започнахме да плануваме ваканцията. Още на първата вечер започна веселбата. В нашата стая се организира пижамено парти, но направих първата издънка – не ми стигна времето да се облека, момчетата дойдоха, но госпожата се намеси и им каза да се обърнат и пак се измъкнах.
Втория ден прекарахме като историци – цял ден правехме походи и научавахме непознати неща за миналото. Третият последен ден вечерта имаше лудо парти до сутринта. За съжаление настъпи време да се прибираме. Първо се разходихме до един музей и после избрахме своите подаръци за близките.
Въпреки изпълнена с малко трудности моята екскурзия беше най-незабравимото ми преживяване за изминалата година и аз никога няма да го забравя!

Участва в конкурса "Моето най-страхотно преживяване"



Коментари
1 коментар

Ioanna Dimitrova, 9 г.,

Публикувано на 31.01.2014

Йоана е една от моите най–добри приятелки и признавам че зеленото училище на което бях и аз беше страхотно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град