Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Искате, но не знаете как? Ето така се управлява НЛО във Fortnite

Искате, но не знаете как? Ето така се управлява НЛО във Fortnite

Аз детето | 2021-06-10

Искате, но не знаете как? Ето така се управлява НЛО във Fortnite

Fortnite Сезон 7 представя нови извънземни интересни неща. Можете да персонализирате собствения си герой, като събирате извънземни артефакти, да създавате нови извънземни оръжия и най-важното е, че можете да откраднете НЛО и да се возите, а също и да стреляте с него по противниците. В наши дни превозните средства не са нови за Fortnite, но това е първият път в който имаме такъв въздушен транспорт. Преди сме виждали хеликоптери и самолети, но НЛО е доста значителна еволюция.

Извънземните нашественици обаче няма просто да ви дадат превозните си средства. Няма да слязат и да ви поканят вътре, а ще трябва сами да си извоювате мястото. И така, ето нашето ръководство за това как да намерите и да карате НЛО във Fortnite.

Къде да намерите НЛО?

Когато за първи път влезете в мач, проверете картата за основните местоположения. Ако видите името на дадено място да свети в лилаво, това означава, че ще намерите поне едно НЛО, надвиснало над района. След като стигнете там, се подгответе за сериозна битка. Не искате НЛО да ви отвлече, без да имате нещо с което да се защитите Изберете едно НЛО и не се занимавайте с другите. НЛО имат около 600 точки здраве, така че ще ви трябва добро оръжие. След като го намерите, свалете го с него от среден или дълъг обхват.

След НЛО има малко точки живот, то ще започне да отпада от небето. Отстъпете настрана и бъдете готови NPC Trespasser да излезе от НЛО и да започне да ви атакува. Тези NPC обикновено имат мощно извънземно оръжие, така че бъдете внимателни и не позволявайте да ви притиснат в ъгъла. Трябва да има къде да избягате! Също така имайте предвид, че изглежда НЛО се нуждаят от секунда, за да се поправят, след като сте ги свалили. Около повърхността ще се появи синя холограма. Така или иначе, след като тази холограма изчезне, ще можете да се качите.

Как да го управлявате?

Контролът за НЛО не е много сложен, но може да е малко трудно да свикнете, ако сте свикнали с други превозни средства.

SHIFT: Увеличете скоростта. Това може да се използва три пъти, преди да се наложи да се презареди.

Ляв клик: Стреляте с лазер. Този лазер действа по-скоро като бавно движеща се ракета, така че ще искате добре да планирате вашите изстрели, особено ако враг използва друго превозно средство или НЛО.

Десен клик: Този класически лъч за отвличане ще грабне играчи, предмети или дори коли и ще ги издигне в небето. Това е добър начин или за събиране на предмети, или за изкореняване на враг от укрепена позиция, въпреки че изглежда не причинява щети от падане.

Интервал: С него просто отивате по-нагоре в небето.

Възможно е Epic да актуализират как да работят НЛО или да им даде други опции за възможности за създаване на хаос, така че ще актуализираме тази публикация, ако го направят.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град