Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | The Sims 4 – това са най-добрите добавки, които да опитате

The Sims 4 – това са най-добрите добавки, които да опитате

Аз детето | 2021-04-29

The Sims 4 – това са най-добрите добавки, които да опитате

Кои са най-добрите разширения на Sims 4, пакети и добавки? Всеки път, когато седнем да играем The Sims, откриваме, че часовникът някак си много бързо се е преместил с половин час напред и времето лети. Толкова е лесно да прекарвате часове в грижи и развитие на вашите симове, но можете да направите и толкова много неща извън основната игра. Най-популярните модове на Sims 4 могат да ви накарат да играете много часове и да се озовете на вълшебни и интересни места. EA продължава да пуска пакети с различни размери за The Sims 4 редовно, но ако тепърва навлизате в играта или работите с ограничен бюджет, влизането в страницата на магазина на играта не е добра идея. За да ви помогнем да решите как да похарчите парите и времето си ви представяме най-добрите разширения на Sims 4, които да опитате и които ще ви харесат.

Seasons

Пакет с такова име звучи така, сякаш че просто ще вали дъжд или сняг от време на време в играта, но има много празници и сезонни дейности, които вашите симове ще правят. През есента е чудесно да участвате в пълноценните празници на Harvestfest и да наблюдавате как досадните гноми изникват във вашата къща. Денят на любовта, Winterfest и новогодишната нощ са разпръснати през останалата част от годината, за да ни убедят да пръскаме симсови пари за някои декорации, да отваряме подаръци и да празнуваме. Има дори изненадващи празници като „Ден на шегата“, на цветята, на археологията... Като се има предвид, че сме на четвъртата част от Sims, бихте си помислили, че Seasons ще бъдат включени в основната игра на този етап. За съжаление, все още трябва да се разделим с трудно спечелените си стотинки, за да изпитаме динамично време. Определено си струва да се блъскате в сняг и да видите израза на лицето на вашия Сим, когато се страхува от гръмотевици.

City Living

Няма начин някога да можем да си позволим апартамент с три спални в Лондон, така че просто ще трябва да се придържаме към разширението City Living, за да видим какво е да живееш в пищен град и красив и скъп апартамент. Има фестивали, на които да присъствате, съседи и да не говорим за лъскава гледка към градския пейзаж точно пред прозореца ви. Тук също ще намерите и нови кариери, включително позиции в социалните медии, изкуствата и политиката. Не забравяйте, че все пак ще ви трябва добре платена работа, за да живеете мечтите си например в Голямата ябълка.

Cats & Dogs

Името общо взето издава всичко! Ако сте любител на животните, това е допълнението за вас. Не само можете да създадете перфектните кучета и котенца, можете да персонализирате цветовете им – да имат зелени петна или розови ботуши, ако това е вашето нещо. Това разширение добавя залива Бриндълтън към вашия квартал, район, пълен с паркове, които са идеални за разходка с вашите домашни любимци. Ако искате да превърнете грижата за домашни любимци в свой приоритет на симулатора, можете също да следвате кариерния път на ветеринарния лекар и да изградите своя собствена клиника, което е много по-лесно от петте години, които трябва да прекарате в учене в реалния живот.

Get Together

Това ще помогне на симовете ви да намерят по-лесно приятели! Улеснява срещите с хора със сходни интереси и приятелства с хора от тяхната възрастова група. Без значение върху какво искате да се съсредоточите, било то храна, четене или дори DJ. Въпреки че всичко е свързано с посещение на барове, Get Together предлага и Windenburg, красиво предградие, което е пълно с всичко – от огромни басейни до исторически руини.

Discover University

Животът в колежа е когато трябва да експериментирате и това разширение дава на вашите симове възможности. Този пакет не само има някои от най-добрите артикули Create-A-Sim в играта, но е хубаво да си вземете почивка от управлението на домакинството, за да се мотаете в кампуса. Има два университета, между които можете да избирате и всеки има уникална култура. Естествено, този пакет е пълен с нови кариери и умения, включително клонове в секторите Право, Образование и Инженеринг.

Eco Lifestyle

Всички бихме могли да направим всичко възможно, за да се опитаме да живеем по-природосъобразно, а Eco Lifestyle върши добра работа в разглеждането на темата в The Sims 4. Можете да надстроите дома си със слънчеви панели и вятърни турбини, да влезете в „Направи си сам“ и да станете Crafter на свободна практика. Гамата от елементи за изграждане / купуване ни дава множество дрехи и предмети, с които да си поиграем. Кой не иска да се разтовари след дълъг ден, като направи свещи и да се гмурка?

Get to Work

Работата е може би последното нещо, за което искате да помислите, когато играете на Sims, но обещаваме, че тази работа е забавна. Ако някога сте мечтали да управлявате собствен бизнес, можете да накарате симовете си да поемат всички рискове и да изградят своите художествени галерии, пекарни и модни империи от безопасността на вашия компютърен стол. Можете също така да следвате кариерните пътеки на детектив, доктор и учен, което въвежда извънземните в играта. От вас зависи дали ще решите да възприемете изцяло вашите извънземни сили за изтриване на умовете и анализиране на други симове, или да минете под радара като човек.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град