Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | The Sims 4 ще бъде напълно безплатна навсякъде следващия месец

The Sims 4 ще бъде напълно безплатна навсякъде следващия месец

Аз детето | 2022-09-15

The Sims 4 ще бъде напълно безплатна навсякъде следващия месец

EA обяви днес, че от следващия месец базовата игра Sims 4 на всички платформи ще бъде безплатна за изтегляне и игра. Компанията също така обяви предстоящо предаване на живо, в което Maxis ще изложи плановете си за бъдещите актуализации на играта.

The Sims 4 е най-новата част от дългогодишния и невероятно популярен франчайз за симулации на живот. Подобно на предишните игри от поредицата, тя позволява на играчите да създават свои собствени герои и домове, след което да гледат как тези дигитални хора живеят пълноценен живот и им помагат да си намерят работа, да намерят приятелство или дори да ги хванат в капан в басейни, за да се удавят. Все забавни неща, нали? The Sims 4 може да е „най-новата“ игра в поредицата, но не е млада. Беше пусната за първи път преди осем години през септември 2014 г. Оттогава EA пусна над 50 платени DLC за играта в различни форми, включително големи разширения и по-малки неща като пакети с дрехи и скинове.

Най-новото разширение, High School Years, стартира през юли тази година. Беше доста добре приет, след като EA, ъъъ... премахна всички бъгове, причиняващи кръвосмесителни връзки. За да бъде ясно: нищо от това DLC или съдържание за разширение внезапно не става безплатно за всички. Но оригиналната базова игра Sims 4 – пусната преди почти десетилетие – ще бъде напълно безплатна за изтегляне и игра от 18 октомври 2022 г. И това не е само на компютър. EA обяви, че Sims 4 ще бъде безплатен в магазина Origin на EA за PC, Steam, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One и Mac.

„Нашата общност продължи да ни вдъхновява с милиардите уникални Sims, които са създали, безбройните истории, които са разказали, и забележителните конструкции, които са проектирали“, казаха от EA в официалното си съобщение за новината. „Развълнувани сме да продължим да приветстваме повече играчи от всякога, за да създаваме нови истории и да изследваме без граници. The Sims винаги е бил за празнуване на нови начини за игра и предлага толкова много възможности за откриване. За хората, които вече притежават The Sims 4, EA обяви, че настоящите собственици ще получат безплатно новия комплект Desert Luxe, ако влязат в играта преди 17 октомври.

Що се отнася до бъдещето на The Sims 4, Maxis изглежда има големи планове, като казва, че ще продължи да актуализира играта и да добавя ново съдържание към нея в „обозримо бъдеще“. И ние ще научим повече за бъдещето на The Sims 4 скоро, тъй като EA също обяви днес, че ще излъчи специално предаване на живо – Behind The Sims Summit - на 18 октомври.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град