любопитно

Начало | любопитно | Хайде да се маскираме с Дора

Хайде да се маскираме с Дора

Аз детето | 2015-10-19

Хайде да се маскираме с Дора

На 19 октомври неуморната изследователка Дора се завръща с още по-забавно детско приключение. Книжката ще зарадва всички малчугани, които обичат да се маскират!

„Хайде да играем! Хоп и маските изскачат!“ (24 стр., 6.99 лв.) съдържа маски на четирима от любимите герои на децата. Дора обича приключенията, защото знае, че има много приятели. С помощта на приятелите си тя може да се справи с всяка задача! Ботичко е най-добрият й приятел и винаги е готов да помогне. Да не забравяме Раницата, която носи всичко, от което Дора се нуждае. А Картата винаги знае кой път трябва да поемат! 

Дора, Ботичко, Раницата и Картата се впускат в чудни приключения заедно и се справят с трудности безчет. Вашето дете може да се присъедини към тях в тази вълнуваща история, като си направи маска и се престори на Дора, Ботичко, Лисанко или Иса!

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ има шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на малчугани на възраст от 3 до 9 години по всички краища на света. Книжките за Дора са прекрасно илюстрирани и превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град