спорт

Начало | спорт | Фестивал „Бързи и яростни на колелца“ събира малки и големи любители на ролери и тротинетки в Русе

Фестивал „Бързи и яростни на колелца“ събира малки и големи любители на ролери и тротинетки в Русе

Аз детето | 2022-06-03

Фестивал „Бързи и яростни на колелца“ събира малки и големи любители на ролери и тротинетки в Русе

На 4 юни (събота) любителите на екстремни преживявания с ролери и тротинетки в Русе ще могат да се включат във фестивал „Бързи и яростни на колелца“. Събитието ще започне в 9 ч. на ул. „Александровска“, в участъка от Паметника на Альоша до Професионалната гимназия по дървообработване, с регистрация на участниците, а официалното откриване е предвидено за 10 ч.

От 10:30 до 13:00 ч. любителите на малките колелца ще могат да се включат в състезания за начинаещи. Съревнованието за участниците с по-голям опит в карането на ролери и тротинетки ще стартира в 15:00 ч. За най-добре представилите се в различните етапи на състезанията са предвидени награди, а най-атрактивната група участници ще получи възможност за безплатно еднодневно посещение на плувен басейн „Дунав“.

Фестивалът на колелца се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“ и Сдружение „Екстрийм Скейт“, със съдействието на Русенския университет „Ангел Кънчев“ и фирмите „Екстрийм Спорт“, „ВИТТЕ Аутомотив България“, „Ас – Строй“ , „Санси“ и магазин Вълшебство.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град