новини детски

Начало | новини детски | „Фантасмагорилница-работилница” отново предлага театър и приказно фантазиране във Варна

„Фантасмагорилница-работилница” отново предлага театър и приказно фантазиране във Варна

Аз детето | 2012-01-11

„Фантасмагорилница-работилница” отново предлага театър и приказно фантазиране във Варна

Театрална „Фантасмагорилница-работилница” на сдружение „Арт-визия“ в морската столица записва за новата календарна година 2012 малки артисти. Работилницата е за всички онези, които обичат свободния полет на въображението, чудния свят на приказките и веселието. Островчето на вълшебствата се случва с ръководител Ели-Чудото. С нея малки и големи съчиняват историйки – оригинално и забавно в слово, картини, игра и в театрален спектакъл.

Новите приятели на театъра са добре дошли във фантасмагорилницата на ул. „Мадара” 25, бл. 8, ет. 1. Желаещите бъдещи герои на работилничката трябва да подготвят песничка или стихче, анекдот или кратка забавна история. Датата на тяхната първа среща с артисти и вълшебници в детската театрална фантасмагорилница е 15 януари от 12.00 ч.

Преди тяхната изява-прослушване до 14 януари, нека родителите да се свържат с ръководителя на „Арт -Визия”, госпожа Михова на телефон: 0899 822 572 или /0898 518 977, за да бъдат записани в съответен часови график.

В средата на декември, първите малки актьори на работилничката показаха в коледен арт-базар колко е забавно изчез-хапче”-то срещу скуката в детското си спектакълче по приказките на Джани Родари „Нещо по телефона”. Няма по-светли и изпълнени с чудеса моменти, в които всяко дете може да създаде свой свят и да го сподели с малки и големи!



Коментари
3 коментара

Християн , ,

Публикувано на 11.01.2012

Аз ходя там, въпреки, че ме няма на снимката.Супер е!!!!Забавляваме се страхотно!Ели е върхът!

Калина , ,

Публикувано на 12.01.2012

Кои дни са заниманията и от колко часа?

християн , ,

Публикувано на 12.01.2012

Различно е, аз ходя в четвъртък от 17.00

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град