покани

Начало | покани | Алпийски тролеи за деца, приказни пеперуди и гъби с човешки размери завладяват парка на Военната академия

Алпийски тролеи за деца, приказни пеперуди и гъби с човешки размери завладяват парка на Военната академия

Аз детето | 2022-09-13

Алпийски тролеи за деца, приказни пеперуди и гъби с човешки размери завладяват парка на Военната академия

Динозаврите се „завръщат“ сред богата растителност и многогодишни дървета, които са гордост за парка на Военна академия в София. Атракционната изложба „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ отвори врати за посетители. Праисторическите екземпляри ще гостуват в парка до края на октомври 2022 г.

„Живите динозаври“ е уникална разходка в света на динозаврите, сред 30 вида движещи се макета на праисторическите животни в реални размери, като 7-метровия T-Rex или 4-метровия спинозавър.

Този път в техния свят на гости пристигат гигантски приказни пеперуди и гъби, високи над 1,5 м. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“. Всички деца между 5 и 14 години ще имат възможност да изпробват и алпийските тролеи, които са разположени между дърветата в парка, и да видят отвисоко динозаврите, или да скачат на батути сред любимите си герои. В специален фотокът посетителите ще могат да си направят снимки за спомен.

През изминалите 3 години повече от 4 млн. посетители са се докоснали до световете на „Живите динозаври“, дракони и роботи в световен мащаб. Билетите ще са на цени от 15 лв. за деца, студенти и пенсионери, и 17 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Деца до 2 години влизат безплатно. Ще се предлагат и семейни билети (две деца между 2 и 18 години и двама възрастни) на стойност 50 лв., а при трето дете входът ще е 10 лв.

Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10 ч. до 19 ч. и е разположена непосредствено зад езерото в парка на Военна академия.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град