игри в дома

Начало | игри в дома | 31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – игра със сняг посред лято

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – игра със сняг посред лято

Аз детето | 2019-08-25

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – игра със сняг посред лято

Лятото е страхотен сезон, не мислите ли? Топло е и можеш да излизаш навън, когато си поискаш. Носиш по-малко дрехи, което също си е хубаво, защото се чувстваш по-свободен. Да не говорим пък за семейните почивки, които всички чакаме с нетърпение. Лятото обаче има и един проблем – липсата на сняг. Да, знаем, че е невъзможно тези неща да съществуват заедно, но представете си колко хубаво би било да можете да си облечете банския, за да поиграете със снега навън. Да си направите снежен човек на плажа и след плуване в морето да можете да се замеряте със снежни топки. Ще си кажете, че това звучи като в някаква шантава фантастична приказка. Сега се пригответе да се изненадате, защото това може да стане възможно. Да, снегът няма да е съвсем истински и няма как да си направите много, защото ще ви трябват сигурно килограми от материалите, но все пак за няколко топки и малко снежно човече е подходящо и забавно и може да ви осигури един забавен летен ден със спомени за прохладната зима.

За да си направите и вие от този, да го наречем летен сняг, си осигурете:

  • 3 чаени чаши сода
  • половин чаша балсам за коса
  • купа
  • бъркалка

Какво трябва да направите:

Много просто: сложете двете съставки в купата и хубаво ги разбъркайте. Трябва да се получи рохкава смес. Ами това е всичко. Сега можете да го покажете на приятели и да поиграете. Не е точно истински сняг, но придава някакво усещане за забавни зимни игри!

Когато ви доскучае имаме и още идеи за летни забавления:
Течен тебешир: най-готиното забавление за лятото
На какво можем да си играем с мама и татко през лятото
Походите в планината са прекрасно лятно забавлениеКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град