любими герои

Начало | любими герои | Юникити – уникалното геройче, което ще се хареса на всяко момиче (и не само)

Юникити – уникалното геройче, което ще се хареса на всяко момиче (и не само)

Аз детето | 2018-03-14

Юникити – уникалното геройче, което ще се хареса на всяко момиче (и не само)

Момичета, (а защо не и момчета) подгответе се, защото съвсем скоро малкият ви екран ще се наводни от смях, веселби и много дъги. Юникити е тук, за да ви заведе в невиждания и невероятния свят на въображението, където всичко е възможно и веселието никога не спира. Така че я хванете за ръка и се подгответе да се забавлявате. Чакайте малко... Нима искате да хванем някакво същество със странно име, което да ни заведе някъде ей така без да го познаваме... Да, вярно, прави сте! Първо ще е по-добре да ви разкажем малко повече за това, коя е Юникити и защо трябва да поверите част от забавлението си в нейните ръце или по-скоро лапи.

Юникити е коте... еднорог... коте... Юникити е нещо средно между вълшебен еднорог и сладко коте, което означава, че тя има най-уникалният външен вид. Тя има светлорозова муцуна с тъмни розови трапчинки, които могат да се променят в зависимост от настроението. Колко вълшебно е това? Всичко е допълнено с големи сини очи, яркорозови триъгълни уши със син рог от еднорог, поставен в бял корпус. Толкова цветна и толкова красива, че даже лапите ѝ са с различни цветове. Предните са сини с бели връхчета, а задните – жълти с бели връхчета. Тя има гъста синя опашка с бяла долна част. Все едно я е нарисувал някой от вас.

И ако това не ви впечатлява достатъчно то знайте, че Юникити не е обикновено котко-еднорогчесто същество. Тя е принцеса на Юникралството и съвсем скоро ще стане не само негова кралица, но и защитница. Въпреки това нищо не пречи на Юникити да се забавлява! Тя има толкова много да ви разказва и показва. Какво ще кажете за случая, когато играе на криеница с брат си и изведнъж и двамата се озовават във вълшебен лабиринт. Или пък когато в кралството завалява сняг и те си правят куп снежни човеци и единия от тях оживява. Един ден пък цялото кралство вместо от природа е направено от сладолед. Друг път брата на Юникити се превръща в робот... Ооо, толкова приключения за които обаче не искаме да ви казваме нищо повече, за да не развалим вълшебството.

Просто знайте, че ако Юникити ви покани в нейния свят на приключения, вълнения и танцови партита, не отказвайте да я придружите, защото тя е „О Боже мой! Тя е толкова сладка! О, ти си толкова сладка! Толкова сладка, толкова сладка! ПРЕКАЛЕНО СЛАДКА!“, както казва слайм чудовището!



Коментари
8 коментара

Странно , 16 г.,

Публикувано на 15.03.2018

Краката на това същество магнит ли са?

От редакцията: Не е казано точно, но и на нас на това ни прилича.

Ирина дикова, 38 г.,

Публикувано на 16.03.2018

много е слатко

сиси николаева, 8 г.,

Публикувано на 16.07.2018

странно 16 г. прав си

александър божинов, 10 г.,

Публикувано на 29.07.2018

юникити е толкова сладка

Калоян Георгиев , 14 г.,

Публикувано на 07.01.2021

Интересно . Но само едно ще кажа , може да сладка ,но има опасни сили, което означава край с веселбата

Калоян Георгиев георгиев, 14 г.,

Публикувано на 19.02.2021

16 г е винаги прав

Стоян Димитров, 28 г.,

Публикувано на 23.02.2021

Що за нещо. И да гледам все няма никакъв екшън. Моля ви се дайте някакъв екшън бе хора

Теодора Чакърова , 11г. г.,

Публикувано на 08.12.2021

Стояне, това е сайт за деца, а ти си на 28 години.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град