зоокът

Начало | зоокът | Вижте снимките на първото куче фотограф в света

Вижте снимките на първото куче фотограф в света

Аз детето | 2015-10-13

Вижте снимките на първото куче фотограф в света

За всички е ясно, че фотографите правят доста снимки на всякакви кучета – малки и големи, такива, които искат да се снимат и такива, които не искат. Но дали някой от нас някога се е питал какво биха искали да снимат кучетата ако можеха. Техния свят е доста вълнуващ, особено, когато излизат на разходка и те определено забелязват малки и красиви неща, които ние често пропускаме. Сега вече можем да разерем отговора на този въпрос. Кучетата са емоционални животни и се вълнуват от какво ли не. Те са и любопитни, което би ги направило добри фотографи, защото биха улавяли интересни моменти от своето ежедневие. За феновете на тези животни горните редове звучат съвсем нормално.

Очевидно и в компанията „Nikon“ има немалко почитатели на четириногия приятел на човека, защото те са разработили специален фотоапарат за него. Устройството се прикрепя към гърдите на кучето заедно с лента със сензор за измерване на сърдечния ритъм.
Резултатът е т.нар. от Nikon "Heartography ("Сърцеграфия") или снимки, направени от сърцето". Устройството следи пулса на кучето и автоматично прави снимка, когато засече повишаване на ритъма.
Засега компанията не е коментирала дали предвижда да изведе прототипа си и на масовия пазар, но вече е изпробвана от първото смело куче. Първото куче фотограф в света се казва Гризъл.

В нашата галерия можете да видите какви чудесни снимки е успял да направи. Ако трябва да си признаем, доста по-добри от някои наши.

Снимка: boredpanda.ocm



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град