Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Този август из щурия свят на домашните любимци, когато са „Сами вкъщи“, ще ни разведе Орлин Павлов

Този август из щурия свят на домашните любимци, когато са „Сами вкъщи“, ще ни разведе Орлин Павлов

Аз детето | 2016-07-19

Този август из щурия свят на домашните любимци, когато са „Сами вкъщи“, ще ни разведе Орлин Павлов

Със запомнящия се глас, обичаният певец и актьор Орлин Павлов този август влиза в ролята на хиперактивния териер Макс в най-новата анимация на Universal и Illumination – „Сами вкъщи“.

Макс живее в сърцето на Манхатън с любимата си стопанка Кейти и е готов на всичко, за да бъде до нея. Когато един ден Кейти се връща у дома с ново куче – спасеният от улицата Дюк, Макс се чувства застрашен от този огромен и неконтролируем нов любимец, който моментално си присвоява леглото, храната и играчките му. Конфликтът между двамата се пренася на улицата, където Макс и Дюк попадат на банда улични животни, изхвърлени някога от стопаните си и търсещи отмъщение, и техният побъркан главатар Снежко.

Новоизлюпените „братя“ Макс и Дюк ще трябва да намерят пътя към дома – не и без помощта на приятелите си от кооперацията, и да оцелеят сред предизвикателствата на градската джунгла... и всичко това, преди Кейти да се прибере у дома. Компания на Макс, Дюк, Снежко и Кейти в този безспорен летен хит правят наглед миловидният померан Гиджет, оптимистът Мел, саркастичният дакел Бъди, лакомата котарана Клои, самотният орел Тибериус и много, много други.

„Сами вкъщи“ е в кината на 2D и 3D на 5 август.

За Орлин Павлов

На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера“ в София, където работи заедно с Галя и Миро от „Каризма“, певицата Тони, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в музиката. През 2002 г. Орлин е поканен за вокалист на група „Каффе“, част от която са и музикантите Милен Кукошаров – кийборд, Валери Ценков – барабани, Георги Янев – китара, Мартин Ташев – тромпет, Венцеслав Марков – бас китара и Веселин Веселинов (Еко) – бас китара. Пикът на популярността на групата идва с победата ѝ на първия конкурс за българска песен на „Евровизия“ през 2005 г. През 2006 г. Орлин Павлов започва самостоятелна кариера. Влиза като участник в два риалити формата – „Dancing stars“ и „ВИП Брадър“ 2012, като печели и двата, а през 2009 г. е жури във „VIP Dance“. Води собствено всекидневно ток-шоу по телевизия PRO BG през 2010 г, а през 2011 г. влиза в ролята на Христо Манчев в сериала „Отплата“. Сингълът „Живи легенди“ излиза в края на 2013 г. и е саундтрак към едноименния филм на Ники Илиев, в който Орлин изпълнява главната роля. През април 2014 г. Орлин Павлов осъществи първото си музикално турне в Съединените Щати в градовете Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, Хаянис (Кейп Код), Атланта заедно с DJ Borche.Коментари
1 коментар

Радинела Райкова, 11 г.,

Публикувано на 12.08.2016

Как да се запиша за конкурс по рисуване моля някой да ми отговори моля ви

От редакцията: Здравей, ако имаш предвид да участваш в някои от нашите конкурси в момента имаме два, един за това филмче и един за лятото. Просто отиди в раздела "конкурси" и там си пише всичко. Линк ще намериш под логото на сайта, но най-накратко рисуваш рисунка и ни я изпращаш по имейла. Това е. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град