Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Бини и Мелхиор се завърнаха с още повече мистерии, загадки и нови призраци

Бини и Мелхиор се завърнаха с още повече мистерии, загадки и нови призраци

Аз детето | 2016-08-03

Бини и Мелхиор се завърнаха с още повече мистерии, загадки и нови призраци

След като Бини Науман и нейните родители се местят в старо имение в Берлин, тя открива, че има за съквартирант призрака на 14-годишно момче. Мелхиор бил роден в старо благородническо семейство през 1899 г. и няма представа защо се е превърнал в призрак в семейното имение. Двамата заедно научават, че за да се отърве от своя неканен гост, Бини трябва да помогне на Мелхиор да разреши голямата загадка за своята самоличност и минало. Макар че двамата имат своите различия, те обединяват сили и се превръщат в уникален тандем детективи – разрешават вълнуващи мистерии и същевременно се забавляват много!

Бини и Мелхиор определено са най-симпатичната двойка приятели-детективи, които някога сме виждали! Те са и най-добрите в професията, никога, ама никога не са оставяли някой случай неразгадан. Няма значение дали става въпрос за гадателка-измамник, която обира бижутата на възрастни хора, за откраднато колело или ловка измама в картинна галерия. Ще си кажете нищо интересно, всички добри детективи имат подобни случаи. Да, обаче при Бини и Мелхиор няма нищо обикновено: първо те са все още деца, второ са се забъркали и с едни вълшебни часовници и трето Мелхиор е призрак! Тази комбинация гарантира приключения за всички!

„Бини и призракът“ дори вече ни доказаха това със своя първи сезон. Знаем, че всички сме го гледали с трепет, вълнение, очарование и никой от нас дори не е смеел да мигне по време на епизода, за да не изпусне нещо от техните вълнуващи приключения. След това отново с не по-малко вълнение следяхме всяко повторение с тайната надежда това да е нов епизод. Дълго чакахме и се питахме: „Това ли е всичко?“, но какво ще стане с Мелхиор, ще намери ли всички часовници, ще стане ли истински, ще успее ли да надвие загадъчния злодей Хуберто и за какво точно отчаяно иска часовника на Мелхиор? Толкова много въпроси, които се опасявахме, че ще останат без отговор. За огромно щастие обаче не стана така! Чакането и търпението ни беше възнаградено! За всички, които още не са разбрали, макар, че леко се съмняваме да има такива - „Бини и призракът“ отново са тук. При това с чисто нов втори сезон.

Вече дори излъчиха първите два епизода, които са повече от обещаващи. Оригиналната концепция на сериалчето е запазена, но към нея има и развитие на историята. Точно това ние най-много ценим в сериалите. Честно казано много ни става тъпо като си представим какъв беше един филм в първите си епизоди и какъв става накрая, как всичко, което ни е впечатлило някак си се е изгубило в стремежа историята да се развие. Това го няма при „Бини и призракът“. Двамата отново разгадават интересни случаи като откраднато завещание, което заплашва съществуването на една детска градина или кой и как измъкна чисто новите учебни „магически кутии“ (таблети), които всички така са очаквали. Вторият случай особено ни изненада, защото не сме очаквали толкова сложна схема и то от възрастни хора. Работата с часовниците също се задълбочава: освен че се оказва, че всеки от тях има определена магическа сила, Бодо пуска и още един призрак, който може и да изглежда като Мелхиор, но май е лош и крие неподозирани тайни в едно странно и изоставено прашасало подземие. Каква е връзката му с Мелхиор и какво ще направят двамата, тепърва предстои да разберем.

Много ни хареса и това, че Лука също вече знае за Мелхиор и с удоволствие се включи в малката им детективска агенция. Оказа се, че тя е доста добра в разкриването на заплетени загадки. Като цяло бихме казали, че ни очаква един още по-вълнуващ и изпълнен с интересни обрати сезон, така че не ни остава нищо друго, освен да го гледаме!

А вие какво мислите? Харесва ли ви новият сезон на „Бини и призракът“? Ще се радваме да разберем и вашето мнение!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град