Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ отваря врати на 30-ти септември и ни кани и ние да влезем вътре

„Домът на мис Перигрин за чудати деца“ отваря врати на 30-ти септември и ни кани и ние да влезем вътре

Аз детето | 2016-09-15

„Домът на мис Перигрин за чудати деца“ отваря врати на 30-ти септември и ни кани и ние да влезем вътре

От най-добрия режисьор и създател на шантави и интересни филми и базиран на книжния бестселър, за всички деца и възрастни, които обичат странните и малко страшнички истории, идва един страхотен филм. Той ще ни зарадва в края на септември. „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ е създаден по едноименния роман на Рамсън Ригс. Фентъзи историята разказва за приключенията на група деца с необикновени възможности, които живеят в пансион, приютяващ и насърчаващ техните уникални умения под патронажа на мис Перигрин. Сюжетът разказва историята на 16-годишния Джейкъб, който за да се отърси от негативните емоции покрай мистериозната смърт на своя дядо, тръгва заедно с баща си към далечен остров край Уелс. Там открива хванатия в примка на времето дом на мис Перигрин за чудати деца, които впоследствие си спомня, че е виждал във фотоалбумите на дядо си. Постепенно той осъзнава, че той е избраникът, който трябва да отмъсти за смъртта на дядо си, изправяйки се срещу чудовищата, застрашаващи членовете на невероятното семейство на мис Перигрин.

Сигурни сме, че както книгата, така и филмът за чудатите деца е богата фантастична история, която ще ни предложи запомнящи се герои, епични битки и уникални преживявания. И най-важното филмът, също като книгата, ще покаже на всички, че няма нищо срамно в това да си различен от другите!

Дебютният бестселър на американския писател Рансъм Ригс „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ – е превърнат във филм, който със сигурност ще гледаме на голям екран.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град