любими герои

Начало | любими герои | Тайният живот на вещицата Сабрина

Тайният живот на вещицата Сабрина

Аз детето | 2014-07-11

Тайният живот на вещицата Сабрина

Сабрина е една от най-известните вещици на планетата, но не си мислете, че тя е някоя грозна и стара вещица, каквито си ги представяме всички. Да, тя също има метла и може да прави магии, но то тук се свършва с общото между нея и повечето вещици от приказките. Сабрина е млада русокоса тийнейджърка и харесва всичко, което харесват и останалите хора на нейната възраст. Обича да слуша музика, да излиза навън с приятели, да ходи по магазините, да си купува нови дрехи, но това е само на пръв поглед. Това весело момиче има огромна тайна. Тя родена като полу-вещица и полу-човек, заради което живее и двойнствен живот. Един път като обикновен ученик в гимназията, а друг път като обучаваща се вещица в магьосническия свят. Тя никак не обича това си занимание, но трябва да го направи и да стане най-добрата вещица, защото Сабрина е вещица-принцеса, а това е много голяма и важна задача. Сабрина един ден ще стане кралица и ще трябва мъдро и справедливо да управлява вълшебния свят. Но за сега най-големият и проблем е как да скрие тайната си от съученици и приятели. Отначало това ѝ изглежда лесно, но после разбира, че не е съвсем така. Най-често просто защото самата Сабрина се изкушава да направи нещо по-лесно с магия. Разбира се това заплашва да разкрие целия и свят, защото освен, че не е много добра в магиите, те не бива да се използват за писане на домашни, извинения от час по спорт или други такива. Сабрина винаги се забърква в някоя каша и винаги успява да се измъкне от нея, макар и доста трудно понякога.

В цялото това объркване с тези магии и немагии и два живота често на Сабрина "помага" Салем, домашният ѝ котарак. Както се очаква той не е обикновен котарак и е изпратен от магическите врагове на момичето, за да обърква живота ѝ, да го направи толкова непоносим, че накрая Сабрина да се откаже от магията си и нейната заклета съперничка да стане най-силната и най-страховита вещица във Магическия свят. Смятаме, че това никога няма да стане и то не защото Сабрина е велика магьосница, а защото е оптимистична, грижовна, мила и непредубедена към всичко около нея и в двата си свята. Освен това на своя страна тя има две много силни лели – Хилда и Зелда, които са постоянно около нея и ѝ помагат във всичко. Тя е обучават на всичко, което знаят и накрая винаги я измъкват от всяка каша, която е забъркала.

Но за сега няма да ви разкриваме нищо повече, какви каши забърква Сабрина и как върви магическото ѝ обучение ще видите сами. А и кой знае, може накрая самите вие да разберете, че не сте обикновени деца и да научите някое и друго заклинание за по-лесно писане на домашни... 



Коментари
5 коментара

Мартина Иванова, 10 г.,

Публикувано на 24.07.2014

СУПЕР Е

xристияна апостолова, 7 г.,

Публикувано на 07.08.2014

аз много обичам да гледам това детско

selena , ,

Публикувано на 29.10.2014

ppoooo

Gabi Anieva, 12 г.,

Публикувано на 17.01.2015

obojavam tova detsko no nikude ne moga da go gledam ako znaete kude ima vieo ili sait za diskove molq kajete

Сара , 8 г.,

Публикувано на 23.02.2015

На мен това детско много ми харесва

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град