любопитно

Начало | любопитно | Стъкленото училище

Стъкленото училище

Борислава Бабчева | 2011-11-13

Училището е мечта за всяко дете, но всяко дете има свои представи за него. Аз обичам моето училище, то е извор на знания и мъдрост, но и аз имам своя мечта за него. Представям си училището да е стъклено, дори чиновете и столовете. Вместо столове да има големи удобни тронове, а чинове да са заменени с големи бюра.
Искам да няма дъскиq на които учителите да пишат, а да има интерактивни дъски и всички уроци да ни бъдат представяни като интересни филми. Учителите да са усмихнати и да имат една голяма фуния, с която да наливат знания в главите на децата. Да не пишат двойки, а само шестици.

Когато отиваме на училище и когото си тръгваме да пътуваме със самолет първа класа. Училището да бъде на сто етажа. Да има стъклени асансьори. Всичко освен класните стаи да бъде огледално. В коридорите да има много, много огледала и много цветя, а в средата на коридора да има голям фонтан на желанията, който да сбъдва всички желания.
Учениците да носят униформи. Момичетата да носят розови полички със светло лилави блузки и розови обувки, а момчетата да носят сини панталони с бели ризи, синьо елече и бели обувки.  Да цари мир и хармония и знанията които получаваме в училище да са най-ценния дар.

Участва в конкурса "Училището на моите мечти"



Коментари
1 коментар

ВИКТОРИЯ ВЕЛЧЕВА, 10 г.,

Публикувано на 09.12.2011

НЕ Е ЗЛЕ , ЧЕ СИ ПИСАЛА ТАКА. ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ , ЧЕ СИ СПЕЧЕЛИЛА! УСПЕХ В СЛЕДВАЩИЯ КОНКУРС!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град