Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | "Самолети" 3D – един филм изпълнен с екшън и приключения

"Самолети" 3D – един филм изпълнен с екшън и приключения

Аз детето | 2013-09-01

"Самолети" 3D – един филм изпълнен с екшън и приключения

Над света на “Колите“ на Disney е този на “Самолети“ – изпълнена с екшън и приключения анимационна комедия на 3D, в която главната роля е отредена на Дъсти, самолет от малко градче, който мечтае да се състезава в световната въздушна надпревара.

Дъсти не е конструиран за подобно състезание и се бои от високото, но нищо не може да спре полета на въображението му. С помощта на своите приятели Чъг (Георги Иванов) и Доти (Александра Сърчаджиева) и професионалните съвети на Скипър (Марин Янев), пенсиониран авиатор от флота, Дъсти да се квалифицира за състезанието „С крила около света“. Там той ще се изправи като претендент за титлата срещу Рипслингър, настоящият шампион в състезателната лига.
Куражът на Дъсти е поставен на сериозно изпитание, когато той се устремява към висини, каквито не е и сънувал, че са възможни. Преследвайки мечтите си, той има шанс да се превърне  в истинско вдъхновение за смаяния свят.

“Самолети“ излита в кината в България на 2D, 3D и 4DX от 6 септември 2013 г.

Очаквайте от утре и конкурса на "Самолети" организиран от "Форум Филм България" и Az-deteto.bg, в който можете да спечелите оригинални награди от филма.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град