покани

Начало | покани | Заповядайте на традиционния велокрос на Az-deteto.bg за 2014 година

Заповядайте на традиционния велокрос на Az-deteto.bg за 2014 година

Аз детето | 2014-06-07

Заповядайте на традиционния велокрос на Az-deteto.bg за 2014 година

Велокросът на Az-deteto.bg за 2014 година ще се проведе в столичния парк „Заимов“ при централния вход около розариума на 7 юни (събота) 2014 г. от 9 часа. Забавното състезание ще се състои за 13-и пореден път, с любезното съдействие на Столична община.

Всеки участник във велосъстезанието ще може да покаже умения в любимото си спортно занимание, а най-добрите ще спечелят и страхотни награди. Желанието ни е всички да оставим поне за малко любимите си компютри, за да се забавляваме заедно няколко часа на открито и в добра компания.

Както всяка година, във велокроса могат да се състезават деца до 12 години, но разделени в 5 отделни възрастови групи: до 5 години, от 5 до 6 г., от 7 до 8 г., от 9 до 10 г., от 11 до 12 г. Първи ще се състезават най-малките участници с триколки, като след тях продължават по-големите.

Всяка група ще трябва да измине различна дистанция, като на най-големите е поверена най-дългата отсечка. От всяка състезателна група ще има по един победител, който ще получи голяма награда в края на състезанието, предоставена от партньорите на събитието. Финалът и награждаването на победителите ще бъдат в 13 часа.

Освен спортната надпревара и страхотните награди, ви обещаваме да има още много музика, танци и забавления.

Велокрос 2014 се провежда в партньорство със Столична община и с подкрепата на ЧЕЗ България и Easy Credit.



Коментари
3 коментара

Адриана Линкова, 12 г.,

Публикувано на 30.05.2014

Но това за кой град става въпрос?

От редакцията: За София е.

Мартин Тодоров , 9 г.,

Публикувано на 03.06.2014

Само едон кръг ли ще има тоест да се обикаля един път ли и какви награди. Ще има

От редакцията: Зависи колко състезатели ще има, а за наградите, смятаме, че ще е по-добре да са изненада, но ще са хубави. :-)

Даниел Петков, 11 г.,

Публикувано на 09.07.2014

До редакцията: Защо само във София се провежда велотокросът? Не може ли да се провежда във Варна , Добрич и други градове?

От редакцията: Когато имаме възможност го провеждаме и във Варна.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град