покани

Начало | покани | Първи юни в зоопарка София

Първи юни в зоопарка София

Аз детето | 2014-05-31

Първи юни в зоопарка София

Зоопарк София, дирекция „Социални дейности“ при Столична община, издателство „Сиела“ и Лактима Балкан канят всички деца и техните родители да участват в най-щурия купон в София! Той ще се проведе на 1 юни (неделя! от 10.30 ч. в Столичния зоопарк. Деца от различни социални групи ще се забавляват заедно със специална празнична и забавна програма.

Фокуси, състезания по зумба, кунг – фу тоа демонстрации, Магия за детско четене, книги и много, много награди и подаръци за всички деца, а и за родителите. Програмата включва шоу-спектакъл с актьора Николай Стефанов Николаев – Приятел на месец май в социалната инициатива "Приятел на месеца", забавни игри и занимания за деца. И малки, и големи знаят актьора Николай Николаев като Бате Николай от телевизионното предаването „Сладкарница „Захарно петле". За болните деца от „Пирогов", където традиционно забавлява децата, той е известен като проф. д-р Коко. В рамките на забавното шоу ще участват и актьори, които ще показват фокуси за децата и ще ги учат сами да ги правят.
   
След това децата ще се записват за участие в състезание „зумба“. Това е фитнес танц, създаден от колумбийски танцьор и хореограф през 90-те години на ХХ век. „Зумба“ съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари. Популярността на „зумба“ нараства много бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични зумба класове. А най-добрите зумба-инструктори в София ще вдигнат градуса на настроението с истинска шоу-програма!
   
Стела Даскалова, автор на книгата „Всичко започва от детството“ ще проведе анкета с въпроси по различни теми, които вълнуват децата. Томи на 12 г. ще разкаже за „Къщата на тайните“, първа книга от приключенската фентъзи поредица, написана от продуцента и режисьора на хитовите филми за Хари Потър, Сам вкъщи и Госпожа Даутфайър Крис Кълъмбъс в съавторство с Нед Визини. Жюстин Томс от Кафене.бг ще покаже магии за детско четене. Катерина Зарева от Екологичния Научно-образователен Център на Зоопарк София ще разкаже на децата за новите животни.
   
Организатори са празника са още: Списание „Първите седем“, Списание „9 месеца“, а много лакомства и награди са осигурени още от: Победа АД „Анимекс 98“, Пен Д'Ор АД, Walmark, Florina, Thinkle stars.
Приказното животно Браволаб ще се снима с децата и ще раздава кексчета „Супер браво”.
   
Подаръци и викторини ще има и за присъстващите майки, а педагози ще играят с деца на малки групички с интерактивните играчки на Thinkle stars.

Снимка: sofia.bg/pressecentre



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град