покани

Начало | покани | Детско кино в библиотека „Априлов-Палаузов“ в Габрово

Детско кино в библиотека „Априлов-Палаузов“ в Габрово

Аз детето | 2014-06-10

Детско кино в библиотека „Априлов-Палаузов“ в Габрово

Всеки понеделник в залата за срещи и събития на библиотека „Априлов-Палаузов“ любителите на хубавото детско кино ще могат да оползотворят времето от 10:00 ч. до 11:00 ч.

В творческите ателиета децата ще могат демонстрират своите способности да създават с ръцете си и да развиват своето въображение, докато се забавляват с апликации, рисуване, моделиране, оригами и оцветяване. Заниманията започват от 10.00 часа всеки вторник в Детски отдел.

Инициатива  „Играй и учи ” включва безопасно сърфиране в интернет под формата на игра. С помощта на библиотекарите децата ще влизат в образователни сайтове, ще играят електронни игри, развиващи познавателните им умения, ще се научат за изпращат електронни съобщения и ще участват в много други интересни и полезни занимания, които предлага глобалната мрежа.

Децата с удоволствие прекарват свободното си време в библиотеката, време в което освен с нова книга могат да се запознаят и с работата на библиотекаря. Тази възможност ще им даде инициативата  „Помощник – библиотекар” . Всеки петък от 10.00 часа в Детски отдел малките библиотекари ще помагат на големите си колеги да подлепят книги, сменят датници и сигнатури, да подреждат фонда от книги, да посрещат и изпращат читатели.

Снимка: Регионална библиотека Априлов-Палаузов“  Габрово



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град