сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Разкрасете старата раница и я направете уникална

Разкрасете старата раница и я направете уникална

Аз детето | 2017-09-13

Разкрасете старата раница и я направете уникална

Учебната година е почти настъпила и сигурно вече се подготвяте за нея. Избирате си нови тетрадки, раници, дрехи и други неща. Но ако всички раници в магазините не ви харесват или ви се струват еднакви или пък си имате тази от миналата година, която си е супер здрава и удобна, не се притеснявайте. Ние сега ще ви предложим една идея, с която може да я разкрасите. Чрез нея вашата раница ще стане уникална и отдалече ще си личи, че е вашата.

Необходими материали:
раница
пет връзки за обувки, с различни, а може и с еднакви цветове
филц
лепило за платове

Как се прави:

Първо намажете връзките за обувки с лепило по цялата им дължина. След това ги залепете върху раницата, както на вас ви харесва. Най-добре би било да ги залепите така, че да се получи петолиние, на което после да сложите и нотите. Ако някоя връзка се залепи върху цип, разрежете я там, за да можете да отваряте и затваряте раницата.

След това от филца изрежете ноти, колкото големи ви харесват и каквито ви харесват, като би било добре непременно да сложите и ключ сол. Ако не сте напълно сигурни, че ще се справите с това, помолете някой по-голям да ви помогне. А за да станат нотите по-весели и шарени може да направите следното: взимате си различни цветове филц, след това изрязвате една и съща нота от различен цвят, като едната трябва да е малко по-голяма от другата и ги залепвате една върху друга. След като нотите ви са готови, залепете и тях върху раницата и готово.

А ако искате да стане още по-музикална, можете с неизтриваеми маркери да нарисувате и любимите си музикални инструменти върху раницата.

Още идеи за училище, както и интересни съвети, можете да намерите тук!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град