покани

Начало | покани | Приказка за едно снежно приятелство

Приказка за едно снежно приятелство

Аз детето | 2013-02-07

Приказка за едно снежно приятелство

Много хора често не разбират колко ценно е да имаш истински другар. Децата най-лесно се сприятеляват, и за да останат добри приятели за дълго време, а защо не и завинаги, добре е да знаят какво е истинско приятелство.

Именно за приятелството и това колко е важно да си толерантен и да проявяваш разбиране, разказва детското представление на „Илкова театър“ – „Снежната улица“.

Постановката ще бъде представена в събота, 9 февруари 2013 пред работилничка „Сръчковци“, на 3 ет. В Сити център София, от 11 часа. Достъпът е свободен за малки и големи.

В „Снежната улица“ участват актьорите Маргарита Петрова и Радомир Балабанов. Постановката е по сценарий и режисура на Аксиния Боснева, сценографията и музикалната среда са дело на доц. д-р Катерина Илкова, която е преподавател в НАТФИЗ.

Историята ни разкрива необикновените приключения на двамата снежни човеци, които много искат да споделят радостта си от свое необикновено откритие. Оказва се, обаче, че и двамата са открили една и съща улица. И вместо да се радват на взаимната си среща, започват да се карат.
Но приятелите са нещо ценно и не бива да се губят! Как двамата снежковци успяват да се оценят взаимно – вижте в събота – 9.02.2013 г. от 11 часа в CCS.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град