зоокът

Начало | зоокът | Кой може да бъде най-добрият приятел на едно дете?

Кой може да бъде най-добрият приятел на едно дете?

Аз детето | 2016-01-26

Кой може да бъде най-добрият приятел на едно дете?

Да имаш домашен любимец е много хубаво, някое малко хамстерче или пък котка, която да бди над теб или куче, с което да си играете по цял ден. Всеки родител знае, че това е мечтата на всяко дете! И всяко дете знае, че би питало хиляди пъти и няма да се откаже. Но знаете ли какъв домашен любимец точно да си търсите? Оказва се, че не съвсем. Знаете ли, че няма по-добър приятел за едно дете от... патока. Да, правилно прочетохте, така че другия път, когато решите отново да помолите за домашен любимец, поискайте си паток. Той е пухкав и сладък като хамстер, ще ви пази винаги като котка и ще ви обича повече дори и от куче. Не вярвате ли, тогава нека ви запознаем с невероятната история на патока Бейкър и момченцето Тайлър.

Всичко започва един ден в магазина за храни за птици, когато майката и бащата на Тайлър, купувайки храна за своите кокошки, виждат това малко ярко жълто очарователно животинче и решават да го купят и да се грижат за него. Само след няколко седмици обаче, те разбират, че ще имат и по-голяма грижа, а именно дете. Разбира се един път купили животинката, те няма как да се откажат от нея, затова продължават да се грижат с голяма любов за Бейкър, новият им домашен любимец. Решават, че след като той поотрасне и Тайлър се роди, ще оставят патето навън при кокошките. Да, обаче и този план се проваля. Малко след като Тайлър се ражда и бива доведен вкъщи, патето веднага започва да се грижи за него и с един поглед разбира, че това ще е неговият най-добър приятел и той никога няма да го остави. Тайлър разбира същото и от тогава до сега те са неразделни и растат заедно. Бейкър вече е голям паток, Тайлър е на две годинки, но те все още са най-добрите приятели на света. Винаги са заедно, още от момента, в който са се видели за пръв път са знаели, че между тях има нещо специално.

Бейкър следва момченцето навсякъде и дори първата дума на Тайлър е била „пате“!

„Патето закусва заедно с Тайлър, те играят навън заедно, ходят в парка заедно, играят си на детската площадка заедно. Бейкър дори се къпе заедно със сина ми“ – казва учудената майка. „Никога не съм си представяла, че ще имаме за домашен любимец паток, който живее вътре в къщата и следва Тайлър навсякъде!“ – допълва още тя.

Не е ли това най-невероятната история, която сте чували? А не ви ли се прииска и вие да си имате такъв домашен любимец?

Снимки: boredpanda.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град