зоокът

Начало | зоокът | Котето, което се мисли за порче

Котето, което се мисли за порче

Аз детето | 2015-10-24

Котето, което се мисли за порче

Котенцето Комари не е най-типичният домашен любимец. То изглежда като всяко обикновено коте, но с едната разлика – че се мисли за пор.

Когато Комари е на 5-седмици, собствениците му го изхвърлят в мръсна кутия. Съдбата го среща със семейство, което решава да прибере измършавялото и болно животинче в дома си. Там Комари се запознава с новите си братя и сестри. Семейството, което приютява Комари, има още няколко домашни любимци. Те обаче са малко по-нестандартни от общоприетите. В дома си те гледат седем порчета.

Още с пристигането в новия си дом Комари приема женския пор в семейството за своя майка, а тя, от своя страна, започва да го кърми. Останалите пък го приемат като свой брат. Котешкото самосъзнание се изменя до такава степен, че днес Комари вече се смята за пор. Въпреки че след като пораства, котето става два пъти по-голямо от приемните си братя, те продължават да се хранят и играят заедно. Вечер пък голямото семейство заспива прегърнато.

Това не е първата история за изоставени животни, които биват приети в семейството на други видове. Така например преди време популярна стана историята за осиновен от кучета енот, който е приел ролята на най-добър приятел на човека.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град