спорт

Начало | спорт | Колелото е радост, здраве и свобода

Колелото е радост, здраве и свобода

Аз детето | 2010-04-23

Колелото е радост, здраве и свобода

Всяко дете е мечтало или мечтае за колело. Всяко дете помни кога за първи път е изоставило помощните колела, а някои деца се научаваха да карат направо велосипед за възрастни, защото не винаги е имало толкова хубави детски велосипеди, както е сега.
Всеки възрастен човек помни завинаги първото си колело. Много от големите хора биха искали отново да изживеят това неповторимо събитие, когато са получили за пръв път собствено колело като малки, но това е привилегия само на децата.
Велосипедът е символ на свобода, движение, независимост. Карането на велосипед е полезно за здравето, доставя удоволствие, не замърсява природата.
Пролетният велокрос на Az-deteto.bg ще бъде подкрепен от фирма, която се грижи в българските магазини да има и от най-добрите детски велосипеди в Европа.

“Венто Байкс” е основана през пролетта на 2006 година с идеята да популяризира италиански велосипеди за деца и възрастни. В течение на времето фирмата става представител и вносител на италианските детски велосипеди “Dino”. Италианската фирма, която съществува от 1920 година е фактор на световния пазар. От създаването си до сега, “Dino” е собственост на една и съща фамилия, сега вече в нейното трето поколение.
За поддържане на високите си стандарти, “Dino Bikes” постоянно развива детските велосипеди, като предлага свежи нови цветове, дизайн на рамки, аксесоари и повече нововъведения, както и актуални технически промени. Фирмата винаги се стреми да разбере нуждите на малките си клиенти, за да направи най-доброто за тях докато обмислят голямата покупка. Използват се светли цветове за велосипедите, с не  токсични бои и се предлагат модели, които да доставят удоволствие и щастие, като в същото време се запазват и основните класически елементи, което ги прави силно предпочитани от малките велосипедисти.
“Dino”  предлага леки, удобни и красиви велосипеди, с които всяко дете се чувства удобно и свободно в движенията си.
Като дизайн тези велосипеди се ориентират към любимите герои на малките дами и господа: Клуб Уинкс, Костенурките Нинджа, Гормити, Шрек, любими футболни клубове и т. н.
Всички Модели на “Dino” покриват световните изисквания за високо качество и здравина на продукта. Велосипедите са сертифицирани от германската компания TUV и се произвеждат при стриктен качествен контрол който се прилага за всички части по отделно, както и за готовите продукти. Това Ви дава сигурност, че Вие купувате велосипед, за който се вярва, че ще издържи теста на времето.

Повече за велосипеди “Dino” може да видите на сайта на „Венто Байкс”

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град