спорт

Начало | спорт | Резултатите от варненския детски футболен турнир

Резултатите от варненския детски футболен турнир

Аз детето | 2010-05-03

Около 200 деца се включиха в първия футболен турнир организиран от Детски футболен клуб „Делфините” във Варна, съобщиха от Дарикнюз.
Мачовете се играха на стадион „Спартак”, като бяха излъчени шампиони в групите на първокласниците и тези на второкласниците.
Турнирът се проведе при голям зрителски интерес, като логично от трибуните родители и близки насърчаваха изявите на дечицата.

Шампион при първокласниците стана отборът на училище „Йордан Йовков”, който на финала победи съперника от „Найден Геров” с 4:1. При второкласниците купата бе за училище „Найден Геров”. На финала шампионите отнесоха съперника от „Петко Рачев Славейков” с 6:1.
Купите на шампионите връчи шефът на зоналния съвет към БФС Благой Калфов, който се изказа доста ласкаво за проведения турнир.
В индивидуалните класации призът за най-добър нападател и голмайстор отиде в ръцете на Мартин Милушев от „Найден Геров”. Той получи и награда - велосипед. Бившият вратар на Спартак Генко Славов връчи наградата за най-добър вратар на Иван Дичевски от „Найден Геров” . Представителят на зоналния съвет на БФС Петър Петров награди най-добрия защитник – Ивелин Кузманов от „Найден Геров”. Един от управителите на ДФК „Делфините” Илко Станчев награди най-доброто момиче футболист – Рая Демиева от „Найден Геров”. Светлозар Сотиров от „Добри Чинтулов” бе награден като най-малък участник, а Преслав Щерев от Климент Охридски” бе отличен с приза „Феър Плей”.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град