любими герои

Начало | любими герои | Какво харесвам в Лили Чудото?

Какво харесвам в Лили Чудото?

София Христова | 2014-06-17

Какво харесвам в Лили Чудото?

Моят любим литературен герой е Лили Чудото. Авторът на тази книга се казва Книстер. Причината Лили Чудото да е моя най-любим герой е, че тя има голямо въображение и винаги използва магии, за да оправи бъркотиите в живота си, които се случват всеки ден. В Лили Чудото аз също така харесвам и братчето й Леон, защото той иска да знае всичко и сестра му винаги му отговаря на въпросите. Харесвам това, че е любознателен и обича да ходи на училище, а неговата сестра Лили винаги му помага в нужда. Лили също е много любознателна и затова пътува във времето и посещава различни държави. Всеки път, когато нейният брат или майка й подарят книга, ако Лили я изгуби, тя прави магия, за да влезе в книгата и да види как продължава историята като помага на героите в нея. Моята любима магия от историята на Лили Чудото е, когато тя помогна на учителката си, за да може училищния инспектор да я одобри и учителката да остане на поста си. Нейните магии понякога се объркват, но тя винаги намира начин да ги оправи. Тя е магьосничка, която не е споделила тайната си с никого. Единствено тя знае за тайната книга с магии от една добра вещица.

Лили Чудото е чудесен литературен герой, защото с помощта на своята магия винаги върши само добро не само за себе си, но и за близките и познатите си. Има и други герои, които харесвам като Хитър Петър, Карлсон, който живее на покрива, Пипи Дългото Чорапче, но Лили Чудото за мен е най-хубавата книга, която съм чела до този момент.



Коментари
8 коментара

Йоана Гълъбова , ,

Публикувано на 20.06.2014

Този разказ е прекрасен . Много добре си описала Лили Чудото София . Блестящо си се справила ! Моите поздравления !!!

мария данчева, 7 г.,

Публикувано на 21.06.2014

аз искам да стана принцеса пепеляшка

лина василева, 9 г.,

Публикувано на 24.06.2014

до редакцията: неможе да бъде Вие сте познали моята любима литературана геройка !!!!!!!!!!! Аз съм луда по тази колекция ,и имам 14 книги от поредицата!!!!!!!

Давид , 13 г.,

Публикувано на 27.06.2014

Моите поздравления, за автора на това разказче! ;-)

ВЕРОНИКА ПОПОВА, 10 г.,

Публикувано на 13.07.2014

ДО РЕДАКЦИЯТА;ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ ЗА РАНВИР

Диляна , ,

Публикувано на 04.08.2014

И аз харесвам Лили Чудото. Браво, Софи, хареса ми разказчето ти. :) :)

Диляна , 14 г.,

Публикувано на 07.08.2014

Страхотно е. И аз харесвам чудната Лили. :)

тина лазарова, 9 г.,

Публикувано на 02.05.2015

обичам лили чудотооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град