важните неща

Начало | важните неща | Как общувам в интернет?

Как общувам в интернет?

Лора Вангелова | 2012-02-11

Интернет е едно много хубаво нещо. В интернет сега мога да намеря всичко, което ме затруднява с домашните, говоря си с приятели и познати като във Facebook, Skype и др. Мога да се забавлявам с компютърните игри на всички сайтове. Научавам повече неща за света от интернет.

Сега дори и интернет ми помага и когато уча чужди езици като английски език. Мама ми е казвала, че по онова време всичко се е правило на ръка. Хората не са знаели толкова мноого неща. Писали са си хартиени писма вместо по компютъра.
Мама ми е разказвала, че тогава не е имало компютри и децата са отивали на училище или с пълни домашни или са отивали с половин домашни (имам предвид, че тези задачи, които не можели да ги направят са ги оставяли или и ако възрастен не може да помогне). Аз се запознах с интернет, когато бях на 5-6 години. И от интернет знам, че първият компютър е създаден от Джон Атанасов.

В интернет чета и доста приказки вместо да си купувам от книжарницата. Изтеглям от интернет и много оцветявки и така се забавлявам. За мен интернетът е едно ново поколение за 20-21 век.

Участва в конкурса "Аз и интернет"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град