игри в дома

Начало | игри в дома | Баскетбол у дома – възможно е

Баскетбол у дома – възможно е

Аз детето | 2013-11-25

Баскетбол у дома – възможно е

Зимата наближава, все по-рядко навън е топло и не ви пускат да излизате или пък още по-лошо вали. Предлагаме ви, една страхотна игра, с която няма да усетите как ще мине времето. Та е доста необичайна – баскетбол. Сигурно сега ще си помислите, че няма как да играете баскетбол вкъщи... Е, всъщност има. Това не е класическият баскетбол, но все пак много прилича на него.

Можете да играете тази игра както сам, така и с всички ваши приятели. Единственото, което ви трябва за нея е стар вестник или пък реклами, от тези, които ни пускат в пощата много често и кошче за боклук. Добре е, в него все пак да няма боклук и да е чисто, за да не стане беля.
Вземете вестника и рекламите и ги накъсайте. След това от парчетата направете топчета. Сложете кошчето някъде, като имате предвид, че колкото по-далече е от вас, толкова по-интересна ще е играта.

Правилата са следните, засечете 3 минути, през които трябва да се постараете да вкарате колкото се може повече "топки" в кошчето. Победител е този, които успее да вкара най-много.
Ако играете тази игра сам, то отново си засечете 3 минути, като преди това си поставите за цел да вкарате например 10 топки, когато успеете, увеличете целта на 20 топки и така докато ви харесва.



Коментари
6 коментара

дени георгиева , 7 г.,

Публикувано на 01.12.2013

много готино аз я пробвах тази игра и много ме кефи

orela girl , ,

Публикувано на 07.12.2013

до редакцията:много готини игри измисяте и аз я пробвах супер е

емо димитров, дете г.,

Публикувано на 18.12.2013

много е хубава тази игра

Ники Бонев, 10 г.,

Публикувано на 23.12.2013

Много яка игра , с брат ми я играхме.Аз победих.

мартина динева, 13 г.,

Публикувано на 09.02.2014

добро клубче си имате

александра , 11 г.,

Публикувано на 24.02.2015

Много яка игра.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град