фокуси

Начало | фокуси | Аз съм медиум и ще позная кое число си намислил!

Аз съм медиум и ще позная кое число си намислил!

Аз детето | 2018-02-13

Аз съм медиум и ще позная кое число си намислил!

Фокусите с четене на мисли винаги са оригинални, интересни и много лесни. И не си мислете, че трябва наистина да имате някакви свръхестествени способности, за да ги направите. Често пъти единственото, което ви трябва е верен приятел, който никога не би издал тайната ви и ще ви е верен завинаги! Този фокус също не прави изключение от това. Тук обаче си намерете приятел, който обича да дъвче дъвки, на пръв поглед може да ви се струва откачено, че между дъвките и фокуса има връзка, но повярвайте тя е най-важната и без него няма да се получи нищо.

И така... След като вече сте намерили верен приятел, фен на дъвките, му купете любимата дъвка и помнете, че тя е много важна за фокуса. Покажете му и тези инструкции и направете една-две репетиции. Застанете пред огледалото и си представете, че сте пред приятелите и семейството си. След това обяснете, че наскоро сте открили, че имате интересна свръхестествена сила – можете да четете мислите на другите. За по-голям ефект разкажете и кратка история за това как сте открили тази своя способност. Например, били сте в час и сте правили контролно. Естествено като добри деца, сте научили всичко, но сте се затруднили на един-два въпроса, но някак сте успели да прочетете мислите на съучениците си и сте преценили, кои са верните отговори. Или пък сте били навън с най-добрия си приятел и сте се чудили какво да правите, за да го развеселите, бил е тъжен по някаква причина и вие сте прочели мислите му и сте направили или казали точно това, което е искал той. Измислете подобна ваша история – това ще предизвика интереса на публиката и ще засили ефекта от фокуса.

Забравихме да споменем, нещо много важно. Дъвката трябва да дадете на асистента си преди да представите фокуса. Ако някои ви попита защо дъвче дъвка, просто му кажете, че ги обича и това е всичко. След това изберете доброволец и го помолете да си избере число от 1 до 10. Нека не го казва на никой друг, освен да го прошепне на вашия добър приятел с дъвката. След това застанете пред приятеля си и сложете ръцете си на бузите му. Само така ще можете да прочетете мислите му.

Ето тук е много важния момент и голямата тайна на фокуса. Чете внимателно, особено асистента – трябва да дъвче дъвката толкова пъти, колкото е числото. Нека го прави отчетливо, така че вие да може да ги преброите, но и не много видимо за останалите. Вие също закривайте движението на устата му с ръцете си. Потренирайте го няколко пъти и ще видите, как е най-добре да направите това, накрая ще стане идеално.

След това кажете, че вашите способности са видели, че в ума на приятеля ви стои например, числото 8. Попитайте човекът дали това е числото. Ако всичко е изпълнено както трябва, трябва да сте познали. Обещава ме ви, че ще видите много изумени лица, а нищо чудно и всички да разчитат на вас за отговорите при следващото контролно. ;-)

Ако сте се справили с този фокус и ви е харесал, опитайте още:
Фокус с четене на мисли

Снимка: sxc.hu



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град