новини детски

Начало | новини детски | 3-годишният Никола стана най-добрия гвардеец и истинска сензация в интернет

3-годишният Никола стана най-добрия гвардеец и истинска сензация в интернет

Аз детето | 2018-03-09

3-годишният Никола стана най-добрия гвардеец и истинска сензация в интернет

Какви искате да станете като пораснете? Сигурно имате не една и две идеи и желания! Толкова много интересни и вълнуващи професии от които можете да избирате. Светът е пред вас и можете да постигнете всичко, стига да го искате! Едно обаче е сигурно – 3-годишният Никола вече знае какво иска да стане – гвардеец. При това не само иска, той вече е почти готов да застане до големите батковци и да прави същото каквото и те!

Толкова е добър, че дори вече стана истинска сензация в интернет с едно кратко клипче на което показва завидни гвардейски умения и движения. Маршировката е демонстрирана пред събралите се граждани и пред очите на почетния гвардейски караул пред сградата на президентството. Бащата на малкия Никола разказва пред OFFNews, че винаги, когато можело детето се спирало пред гвардейците и ги наблюдавало с интерес. Особено интересна за малкия Никола била смяната на караула на „Дондуков“ 2 в София. Той следял и попивал всяко движение на големите. Така накрая сам се научил как се прави това и един ден заедно с баща си решил ей така просто да покаже какво е научил пред големите гвардейци и смаяните погледи на случайните минувачи.

Минувачите искрено се радват на малчугана и го снимат, а видеото им е споделено в социалните мрежи, където е събрало хиляди гледания и стотици коментари. „Щастливи и горди родители! Дано има повече такива родители...“, „Малкият войник! България е жива!“ и „Браво, юначе!“, гласят част от тях.

Смяна на караула? Той е готов!





Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град