любопитно

Начало | любопитно | Живей като Спайдър-мен с най-новата компютърна игра

Живей като Спайдър-мен с най-новата компютърна игра

Аз детето | 2017-07-19

Живей като Спайдър-мен с най-новата компютърна игра

Всички обичаме супергероите – няма значение дали сме момичета или момчета, няма значение дори и точно колко сме големи. Всеки си има любим супергерой, а има и такива, които просто няма как да не харесаш. Поколения деца са мечтали и израснали с Батман, Капитан Америка, Супермен, Железния човек и още куп смелчаци, които не се колебаят да се притекат на помощ на всеки нуждаещ се. Кой от нас не си е мечтал поне веднъж да усети какво е да летиш, да се возиш със суперския батмобил или пък да прелиташ от паяжина на паяжина по най-високите сгради на света. Всъщност...

Можете да го направите, или ще можете съвсем скоро. При това без да се излагате чак на такава опасност, но пък чувството ще е същото, каквото несъмнено изпитва Питър Паркър всеки път, когато облече своя червено-син костюм. Това разбира се може да се случи благодарение на най-новите технологии и нещо с което вие със сигурност вече сте запознати, а може би дори притежавате. Най-новата игра за Спайдър-мен няма да е просто компютърна игра, тя ще е игра от виртуалната реалност! Тя ще сбъдне една детска мечта, а именно това да разбереш как се чувстват супергероите. От Sony са решили да се притекат на помощ на феновете на Спайди, пускайки VR версия на играта „Спайдър-мен“. Така всеки един от вас, ще може да разбере какво е усещането да използваш изстрелвачки на мрежи и да се придвижваш с мрежи из града, преминавайки от сграда на сграда. Най-смелите дори могат да се изправят срещу Лешояда, противникът на Спайдър-мен от най-новия му филм.

Макар че това преживяване първоначално ще бъде достъпно само в САЩ в избрани кина, от 30-ти юли, „Spider-Man: Homecoming – Virtual Reality Experience“ ще бъде пуснат и на PlayStation VR, Oculus Rift и HTC Vive, при това безплатно, така че феновете не трябва да забравят и тази важна дата! Единственото, което трябва да имате е някоя от тези джаджи и сте готови не просто да се потопите в света на Човека паяк, вие ще бъдете Човека паяк!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град