покани

Начало | покани | Забавления с "Приказка без край" и работилничка "Сръчковци"

Забавления с "Приказка без край" и работилничка "Сръчковци"

Аз детето | 2013-10-25

Забавления с "Приказка без край" и работилничка "Сръчковци"

Тази неделя – 27.10.2013 г., детските забавления в работилничка „Сръчковци“ се възобновяват с пълна сила. Всяка неделя от 11 часа ще има безплатни събития за малки и големи – театрални постановки, балове с маски и още много други изненади.

Любимата постановка „Дядовата ръкавичка“ ще бъде представена в неделя от 11 часа от актрисата Надежда Курназова.
„Приказка без край“ пък ще започне да оперира работилничка „Сръчковци“ на ет. 3 на Сити център София. Детският център ще работи всеки ден от 11 до 19 часа и ще предлага на малчуганите всевъзможни интересни занимания. Ако много ви се иска  да направите рисунка от пясък, но мислите, че това едва ли ще се отрази добре на килима – то тогава мястото е работилничка „Сръчковци“. Там ще можете да рисувате върху керамични фигури, да лепите апликации, да правите картички и всякакви други интересни неща.

И както традициите повеляват – в работилничка „Сръчкавци“ ще се предлага  безплатно гледане на деца в продължение на 20 минути. След това първият час ще струва 5 лв., а ако детето ви постои повече от 60 минути то цената ще бъде 8 лв. за цялото прекарано време.Коментари
1 коментар

nikola hristov, 13 г.,

Публикувано на 03.03.2014

interesno krasivo i zabavno

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град