приказки от деца

Начало | приказки от деца | В макаронената страна

В макаронената страна

Петя Аспарухова, 10 г., Павликени | 2007-12-04

Едно от най-забавните места на света е макаронената страна. Там вместо хора живеят макарони. Те са толкова смешни, че нямат равни на себе си. През зимата носят потници, а през лятото пуловери. Вместо топка в игрите си използват топче кайма и не се къпят с вода, а с майонеза.
Аз се запознах с едно малко макаронче. То беше много дружелюбно. Представи ме на своите приятели. Те също бяха мили. Всички се забавлявахме заедно.
В един момент отворих очи и видях, че съм в стаята си. А после разказах на мама и татко. Те ми казаха, че всичко е било сън-фантазия.
За тях може и да е сън, но за мен е истина. И то каква....

Коментари
4 коментара

nori , 10 г.,

Публикувано на 28.11.2008

mnogo e hubava

Станислава Ризова, 11 г.,

Публикувано на 20.06.2009

Мисля,че историята е страхотна!Според мен трябва да пишеш още и още!Аз например пиша разкази.Направо книги.Твоята история е много интересна и забавна!Според мен трябва да я развиеш,да измислиш случка, с която да продължиш историята,да нарисуваш корица и картини,да измислиш как се е казвал града им,как си се запознала с макарона...Можеш да измислиш чудесна история,само да развиеш фантазията си!Сядай,пиши и публикувай в Аз детето!

аз , ,

Публикувано на 08.09.2009

много е хубава.Харесва ми.Съни е много права.

Миша , 11 г.,

Публикувано на 31.05.2011

Имаш нужда от продължение ! Здравей,Петя! Историята ти има страхотно начало.Казвам начало,защото мисля,че имаш нужда от продължение.Например аз пиша стихотворения и наистина може да се опиташ да римуваш тази история и да я продължиш,например да се случи нещо... Сиси(Съни,Стаси,или не знам...) правилно е написала-можеш да й направиш корица и даже да стигнеш до публикуване.Ако искаш да е забавно може накрая и да "сготвиш" някой макарон! Поздрави за страхотната идея Миша

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град