интересно

Начало | интересно | Трябва да си оправиш леглото, а не искаш... Ето как ще стане по-лесно!

Трябва да си оправиш леглото, а не искаш... Ето как ще стане по-лесно!

Аз детето | 2024-01-10

Трябва да си оправиш леглото, а не искаш... Ето как ще стане по-лесно!

Ето ви вас и него! Него и вас! Вашето най-любимо нещо в стаята, но и най-омразното – леглото! То е добър приятел, особено когато си станал в 6 сутринта, ходил си на училище, на спорт и на уроци. И някак си вечер нямаш търпение да легнеш на мекото си легло, то да ти даде топла прегръдка и да се отдадеш на спокоен отморяващ сън. И в същото време, никой не обича разхвърляното си легло, особено когато майка ти каже, че трябва да си го оправиш сам. Възглавницата, одеялото, а пък постилането на чаршафа така че да няма и една гънка... кошмар... От който майка ти не ти дава да се измъкнеш и този път. Но чакайте, има лесен начин да оправите леглото бързо и то отново да ви бъде добър приятел. Четете как и ще разберете!

Ако установите, че оправянето на леглото ви отнема твърде много време, ние събрахме най-бързите методи за всяка част от процеса на оправяне на леглото:

  • Сложете калъфките за възглавници, като ги обърнете наопаки и хванете ъглите.
  • Ъгълът на чаршафа с етикета винаги отива в долния ляв ъгъл на леглото. (От лявата страна, тоест когато сте в леглото.)
  • Поставете чаршафа с картинката надолу, така че картинката да е обърната нагоре, когато сгънете чаршафа надолу.
  • Облечете завивката си, като използвате „метода бурито, който става по следния начин:

1) обърнете завивката си отвътре навън и разстелете върху леглото, като се уверите, че отворът на завивката е в долната част на леглото.

2) поставете одеялото върху плика за завивка, като се уверите, че краищата са подредени

3) започнете да навивате одеялото и плика заедно като бурито

4) най-предизвикателната стъпка: като използвате отворения край на завивката, обърнете всеки ъгъл на вашето бурито, така че да е отново с дясната страна навън.

5) след това е просто да го развиете и да придадете на завивката добър пух, като хванете края, за да сте сигурни, че завивката няма да се движи вътре.

6) това е... бързо и лесно!

Image by Freepik



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град