игри в дома

Начало | игри в дома | Чудите ли се в коя настолна игра сте най-добри и най-много ще ви хареса! Тогава нашия тест решете и отговора намерете!

Чудите ли се в коя настолна игра сте най-добри и най-много ще ви хареса! Тогава нашия тест решете и отговора намерете!

Аз детето | 2019-11-05

Чудите ли се в коя настолна игра сте най-добри и най-много ще ви хареса! Тогава нашия тест решете и отговора намерете!

Харесвате ли настолните игри? Всъщност не отговаряйте! Без съмнение ги харесвате или поне от всички хиляди си имате няколко любими. Те са доста вълнуващи и далеч от обикновеното „Не се сърди, човече“ или пък „Монополи“ съществуват изключително интересни и разнообразни игри. Не че тези не са интересни също, но понякога омръзват. А има още толкова много – приключенски, за въображението, логически, весели, за мислене, че дори и с решаване на задачи. С карти, със зарчета, със зарчета и с карти... Няма смисъл да ги изреждаме, защото цялото място в интернет няма да ни стигне. И при такова богатство как да избереш коя игра точно да опиташ? На този въпрос ще ви отговорим ние!

Просто направете нашия забавен тест, като отговорите на няколко въпроса, които нямат нищо общо с контролно по физика, и ние ще ви кажем коя настолна игра да опитате, която гарантирано ще ви хареса. Освен това ще бъдете и най-добрите на нея и никой няма да може да ви победи!

Знаете как се прави теста, но все пак нека припомним: преди всеки отговор има буква, избирате най-верния за вас отговор и записвате или запомняте буквата. От тази буква, която имате най-много – това е вашия резултат и настолна игра, които ще намерите по-долу. Сега остава да започваме!

1. Ти си?
А. мечтател пътешественик
Б. любител писател, който ще стане професионалист
В. бъдещ професор
Г. експерт по поп-културата

2. В почивните дни най-много би искал да?
А. тренираш любимия си спорт
Б. да изследваш изоставена призрачна къща
В. да си измисляш истории с които да забавляваш семейството и приятелите си
Г. да изгледаш филмите и сериалите, които не си успял през седмицата

3. Ако имаше такива извънкласни дейности в коя от тях щеше да се запишеш веднага?
А. бизнес клуб
Б. дебати
В. училищен вестник
Г. клуб по мистерии

4. От изброените любимият ти плод е?
А. диня
Б. праскова
В. череши
Г. портокал

5. Кой от изброените филми ти е любим?
А. „Наследниците“
Б. „Как да си дресираш дракон“
В. „Семейство Адамс“
Г. „Хари Потър и философският камък“

6. Следващото ти пътуване ще бъде в?
А. на някое призрачно място... дали има екскурзии до Трансилвания
Б. мястото на което има най-много музеи
В. в град, само да е голям
Г. няма значение, стига да е в добра компания

7. Любимият ти празник е?
А. Денят на палачинките
Б. Коледа
В. Великден
Г. 8-ми март

Стига ли толкова въпроси? Да, и ние така мислим, защото вече знаем резултата! Ето го и него!

Ако имате най-много „А“ то побързайте и си вземете „Ticket to Ride“. Представи си голяма карта на Европа / Америка / Африка, множество малки фигурки на влакове и карти с тайни мисии, където трябва да пропътуваш от една до друга точка на картата. Остава ти да избереш на коя мисия да поемеш и да тръгнеш на път!

Ако имате най-много „Б“ то за теб е само „Заселниците на Катан“. Трябва да заселите Катан, което означава установяване и борба за ресурси. Дали ще построиш най-много селища, градове или ще си с най-дългия построен път? Приготви се за много бартерни сделки, преговори и тактическо мислене.

Ако имате най-много „В“ „Пандемия“ ви очаква! „Пандемия“ обхваща света. В ролята си на специалисти всички трябва заедно да се преборите с болестта, а тя се разпространява бързо. Градовете се затварят, а вие трябва да намерите ваксините и да излекувате хората.

Ако имате най-много „Г“ то ще се забавлявате с „Еxploding Kittens“! Когато сладки малки котенца и доста смешно нарисувани други котки се пренесат извън интернет в игра с динамиката на UNO, но с по-прецакващи правила от всякога, това създава истински шедьовър!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град