игри в дома

Начало | игри в дома | Искаш ли да си направим снежен човек – интересна игра за всички у дома

Искаш ли да си направим снежен човек – интересна игра за всички у дома

Аз детето | 2019-11-29

Искаш ли да си направим снежен човек – интересна игра за всички у дома

Какво да правите, когато смятате, че вече е време за пързаляне с шейни и красиви снежни човеци, но няма сняг... За пързалянето с шейни не можем все още да ви помогнем, защото и самите ние не сме измислили още магическо заклинание за сняг и определено не сме открили, че имаме магическите сили на Елза от „Замръзналото кралство“. За снежния човек обаче можем да помогнем. Вярно, няма да е истински и дори няма да е навън, но пък с малко подръчни материали можете да си направите чудна игра, даже бихме казали нещо като настолна игра. Много е интересно, особено за тези, които обичат да творят. Доста е интересно, обещаваме!

За да си направите и вие такава игра ще са ви необходими някаква кутия, която да е по-голяма и широка, също и памучни тампони за чистене на грим, малки парчета от панделки или някакъв плат, картон или филц, копчета, малки клонки. И всякакви такива неща, които според вас стават за снежен човек.

После всичко е лесно и го диктува вашето въображение. С тези и други подръчни материали можете в кутията да си редите най-различни снежни човеци. Не забравяйте накрая обаче да снимате вашите красиви човеци. А ако пък не сте сами можете да си организирате и състезание за най-красив снежен човек. Вижте, снегът вече дори вече не ви липсва!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град