зоокът

Начало | зоокът | Чери – най-прекрасното куче на света

Чери – най-прекрасното куче на света

Моника Иванова | 2014-10-02

Чери – най-прекрасното куче на света

Аз имам кученце на име Чери. Нейната порода е болонка. С нея често си играем. Тя е много умна, талантлива и красива. Има си много играчки аз и ги хвърлям, а тя ги гони и ми донася тази, която искам. Щом хвърлям патето и кучето и казвам да донесе кучето тя ми го донася. С Чери играем на много игри. Тя обича да ме гони, да играем на криеница и много други.

С кученцето ми имаме много забавни преживявания. Тя много обича да се разхожда и да стои на слънце. Чери е много глезено кученце. Тя е малко срамежлива, когато се запознава с други кучета, но после се отпуска. Винаги, когато я оставяме сама тя е тъжна, че не я взимаме с нас. Щом се прибирам тя с весел лай тича да ме посрещне и да ми покаже, че е време да си играем. Чери е много изпълнителна. Щом казвам нещо тя ме слуша дори и да не иска. Тя не обича котки.

Веднъж я разхождах и близо минаваше котка тя без да се замисли я подгони, но когато се отдалечи и аз я повиках и тя бързо се върна при мен. Много обичам да я дресирам. За изпълнения номер получава лакомства. Обичам да я снимам, докато прави номера и смешки. Често играем на криеница, а тя почти винаги побеждава. Веднъж се скрих под масата в кухнята мислех си, че няма да ме намери, но тя обаче подуши и ме откри. Чери си има много приятели. Всички постоянно се радват на моето куче. Много обичам моето куче. Чери е най-прекрасното куче на света!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град